Erfaren mand har overtaget Klostergrillen

Erfaren mand har overtaget Klostergrillen

Har du været forbi grillbaren i Løgumkloster i dag og set at den er lukket, så er der en forklaring på dette.

En drøm om at få sit eget spisested er gået i opfyldelse for en erfaren herre indenfor fastfoodbranchen.

Det er sket for den lokale Kim Sørensen, som er netop i dag har fået overdraget nøglerne til Klostergrillen i Løgumkloster. 

Han fortæller i en facebookopslag at siden han startede sin karriere i fastfoodbrancen for godt 12 år siden hos McDonald’s, og senere så Carl’s jr, har drømt om en dag at kunne åbne mit eget spisested. Den drøm bliver nu er realitet!, fortæller han videre på sin facebookprofil. 

De seneste 5 år har den nye indehaver haft forskellige jobs hos den fremadstormende restaurantkæden Flammen. Her har han seneste været project controller hos Flammen.

Fra på mandag d. 15/07 og frem til d. 01/08 holder grillen og spillehallen lukket, så han kan få renoveret, fornyet, og optimeret lokalerne.

Når grillen så åbner den 01. august 2024 bliver det under et nyt navn, hvor spisestedet fremover kommer til at hedde MunkeGrillen,.

 

 

Fusion mellem klassisk grillbar og burger bar

 
Kim Sørensen fortæller, at det nye koncept for MunkeGrillen vil være en fusion af den klassiske grillbar blandet med en burger bar. Med sin gode erfaring fra McDonal's og Carl's Jr samt de seneste år hos restaurantskæden Flammen danner udgangspunktet i hvordan Kim Sørensen vil sammensætte menuen på MunkeGrillen. 
 
Her vil der være gode hjemmelavede brugere, sprøde pomfritter chilicheese tops, nuggets mm. men også stadig med mulighed for at få den klassiske ristede hotdog, pølsemixen eller en franner, fortæller den nye indehaver videre 
 
Klostergrillen har været kendt for de populære pålægskagemænd. Det er et punkt som Kim Sørensen ikke har tænkt sig at ændre på, så de vil stadig være på menuen så man kan bestille disse.🤩
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT