Banner artikler

Annonce

Foodtruck ved Gendarmstien serverer Teglværktoast

Foodtruck ved Gendarmstien serverer Teglværktoast

Ny foodtruck ved Gendarmstien serverer Teglværktoast med udsigt over Flensborg fjord. Det fortæller Museum Sønderjylland i en udsendt pressemeddelelse.

Museum Sønderjylland har åbnet en foodtruck på Cathrinesminde Teglværk, som giver de besøgende på Teglværket og langs Gendarmstien mulighed for at nyde en pause med mad og drikke.

Foodtrucken tilbyder lækre sandwich med gode råvarer og luksus romkugler. Beliggende ved det historiske Cathrinesminde Teglværk og tæt på Gendarmstien med udsigt til Flensborg Fjord, er det nye spisested ideelt for museumsgæster, vandrere, cyklister og andre besøgende i området omkring Gendarmstien og Broagerland.

Besøgende kan nyde deres måltid ved bord-bænkesættene, der er opstillet ved foodtrucken, eller slå sig ned ved de nye loungemøbler, hvor de kan slappe af og nyde den smukke udsigt over teglværket og fjorden.

Langs Gendarmstien mellem Egernsund og Sønderborg er der få spisemuligheder - den nye foodtruck på strækningen giver derfor vandrere, cyklister og andre besøgende en mulighed for at nyde et lækkert måltid i natur- og kulturskønne omgivelser.

Med foodtrucken og loungemøblerne skabes der et hyggeligt og afslappende stop for sultne vandrere, besøgende og familier på farten. Museum Sønderjylland glæder sig over at kunne tilbyde dette nye tiltag og ser frem til at byde alle velkommen.

 

Fakta:

Adresse: Illerstrandvej 7, 6310 Broager

Åbningstider – Foodtruck og museum:

Marts - maj: Tirsdag - søndag kl. 11.00-16.00

Juni - august: Tirsdag – søndag 10.00-17.00

September - oktober: Tirsdag – søndag 11.00-16.00

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT