Banner artikler

Annonce

Aflysninger på grund af sygdom

Aflysninger på grund af sygdom

Tønder Festivalens ledelse må her tirsdag - dagen før at den 50. Tønder Festival skal starte, gå ud med en pressemeddelelse om at et af hovednavnene må melde fra pga sygdom. Afløser er fundet som spiller i stedet for

Det sker for mange festivaler, og det er også sket adskillige gange for Tønder Festival gennem årene. Nemlig aflysninger i sidste øjeblik. Og desværre har festivalen netop modtaget afbud fra nogle af årets kunstnere.

Svenske David Ritschard og band aflyser deres koncerter på Tønder Festival 2024. Årsagen er sygdom i bandet. To erstatninger er nu på plads: Det danske band Mallemuk spiller onsdag 21. august kl. 17.15 på Klubscenen, og det ligeledes danske band Twang torsdag 22. august kl. 11 i Telt 2.

Den amerikanske multimusiker og bluegrass-mester Tim O’Brien, som har besøgt festivalen utallige gange, samt hans medspiller Jan Fabricius er desværre også ramt af sygdom og er nødt til at melde afbud. I år skulle de blandt andet have optrådt i sammenhængen True Heart Troubadours. Tim O’Brien og Jan Fabricius skulle have spillet lørdag 24. august kl. 20.45 i Bolero. Det bliver i stedet den amerikanske sangskriver Jeffrey Martin som rykker fra Jamteltet til Bolero. I jamteltet vil der istedet blive etableret en jam. 

Tønder Festival beklager aflysningerne.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT