Banner artikler

Annonce

Bar og natklubben Skibbroen tilbyder stort antal koncerter i Festivalsdagene

Bar og natklubben Skibbroen tilbyder stort antal koncerter i Festivalsdagene

Reklame

Selvom det kun er kort tid siden at bar og natklubben Skibbroen åbnede igen med de nye ejere Fillip og Anja, så har de fået gjort meget. Til festivalen tilbyder de hver dag fra torsdag til lørdag på flere live koncerter til den tidlig morgen med 2 store telte ekstra der er sat op så folk kan være der uden at blive våde hvis det begynder at regne. 

Venter mange gæster så der er brug for et par ekstra hænder især lørdag, så hvis du har mulighed for at hjælpe et par timer eller mere så vil Anja og Fillip blive glade. Kontakt deres bestyrer med et skriv på tlf 61373412 ( Louise ) hvis du har mulighed for det.

Hyggelig stemning

Bar og natklubben har en afslappet og hyggelig atmosfære. Det er det perfekte sted at mødes med venner, slappe af og nyde god musik.

Skibbroen har ikke en stor koncertsal, men det er netop det, der gør det specielt. Her er du tæt på musikerne, og stemningen er intim og autentisk. Forvent spontane jamsessions og magiske øjeblikke.

Alligevel har parret bag Skibbroen sørget for at der er ca 300 m2 overdækket areal ekstra, så der er plads til mange gæster, der kan nyde en god drink samtidig med at de kan høre den gode musik der lyder fra de mange bands, der spiller fra torsdag til lørdag og natten til søndag. 

Alle dagene også onsdag har de åben til kl 05.00

Allerede onsdag bliver der fyret godt op på skibbroen med musik fra kl 15-05

Torsdag den 22. august åbner de allerede igen kl 11 - 05

Det er med live koncerter med Ole Gas (Kl. 12.-15.00) Projekt X (kl 16-20), som også leverede en fantastisk åbningskoncert på Skibbroen da de åbnede her den 03. august. Aftenen igennem fra kl 20-01 underholder O.S.3 igennem. O.S.3 er kendt fra deres koncerter på Skibbroen tidligere år, hvor de fyrer op til en stor fest. 

I løbet af natten vil DJ Ricky gæsterne frem til kl 05.

 

 

Fredag den 23. august åbner de allerede igen kl 11 - 05

Her starter Skibbroen kl 11-14 med med live musik fra Charlotte Mai Band. Charlotte Mai Band er en Folk/Country/Blues-band fra Esbjerg, Danmark. Bandet består af tre dygtige musikere og en stærk kvindelig vokalist i front. De leverer en skøn blanding af sange, som mange kender, og deres optræden er præget af humor og nærvær 

Kort efter fra kl 15-18 er det Kim og Torben, der spiller danseglad musik for gæsterne. 

Kl 18.15 og 2½ time frem til 20.45 spiller Modsat. MODSAT består af brødrene Mathias og Søren Heitmann. Måske kender I allerede Søren fra TV, hvor han tidligere har optrådt i All Together Now og X-Factor. Søren og Mathias blander guitar, cajun tromme og et Yamaha Tyros keyboard, for at skabe en lyd som om de var fem på scenen.

Hvem vil ikke feste til Rasmus Seebachs skønne musik. Det kan du gøre når du besøger Skibbroen, som fredag aften fra kl 21-24, hvor det er Rasmus Seebach Jam, som fyrer op under festen til glæde for de mange gæster.

Både natten til lørdag og natten til søndag fra kl 01-05 spiller DJ Ricky op til dans og skaber en skøn fest

Lørdag den 24. august åbner Skibbroen allerede igen kl 11 - 05

Inden musik bryder løs med O.S.3 fra kl 11-17 så serverer Skibbroen brunch fra kl 09-11.

Projekt X gæster igen Skibbroen fra kl 21-01 med med live musik fra Charlotte Mai Band. Charlotte Mai Band er en Folk

 

Dagsbillet til alle disse gode koncerter er kun 50 kr eller weekend armbånd koster kun 150 kr. 

Bunchen kan du læse mere om i nedenstående 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT