Banner artikler

Annonce

Borgerforeningen søger løsninger

Borgerforeningen søger løsninger

Alternativer til Nordisk Tivoli: Borgerforeningen søger løsninger

Borgerforeningen står over for en udfordring, efter Nordisk Tivoli har meldt fra til årets fåremærken. Med kort varsel leder de efter alternative muligheder for at skabe en mindeværdig oplevelse for borgerne.

Borgerforeningen i Højer fortæller på et facebookopslag, der er delt mange gange, at de søger alternative muligheder, efter at Nordisk Tivoli har meldt fra til årets fåremærken. Desværre er det ikke altid let at finde et tivoli med kort varsel, men der er nogle muligheder at overveje, fortæller Torben Struck, der er med i bestyrelsen af Højer Borgerforening.

Foreningen fortæller i forbindelse med opslaget at de tirsdag aften har haft holdt et krisemøde, da der kun er kort tid til at årets fåremærke skal afvikles midt i september 24. 

En mulighed kunne være at kontakte andre tivolier, men dem de har spurgt, har lukket ned for i år, eller at de allerede er booket til andre byfester. 

Derfor skal Borgerforeningen nu til at tænke uden for boksen, hvorfor de rækker en hånd ud til folk for at høre om de kan hjælpe så det bliver en sjov oplevelse at komme til Fåremærken midt i september i Højer.

Kender du et tivoli, som kan komme, så kontakt bestyrelsen i Højer Borgerforening.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT