Fåremarkedet i Højer 2024: En tradition fyldt med nye oplevelser

Fåremarkedet i Højer 2024: En tradition fyldt med nye oplevelser

Højer, Danmark – Fra den 12. til 15. september 2024 vil Højer Borgerforening igen være vært for det årlige Fåremarked, en begivenhed der tiltrækker besøgende fra nær og fjern. I år byder markedet på en række spændende  traditionelle aktiviteter og en nyhed, der sikrer underholdning for hele familien.

I år har man blandt andet fået en kendt YouTuber til at komme søndag til Meet-Up. 

Officielt åbnes fåremærken fredag kl 19 af Margrethe Tygesen.

Kræmmermarked og Festtelt

Markedet åbner med et stort kræmmermarked, hvor boderne bugner af alt fra håndlavede varer til lækre delikatesser. Festteltet åbner fredag aften og vil være centrum for festlighederne med live musik hele weekenden. Lokale og nationale bands vil sørge for, at stemningen er i top.

Tivoli og Forlystelser

Selvom Nordisk Tivoli meldte fra i midten af august om at de ikke havde mulighed for at komme, så lykkedes det dem alligevel at få fundet en løsning sammen med Retro Tivoli. Dog er der ingen radiobiler, men til gengæld lover arrangøren at der er nogle andre karuseller, som kan prøves.

Børn og voksne kan glæde sig til sjove oplevelser i Tivoliet. Tivoliet åbner samtidig med festteltet og vil være åbent hele weekenden.

Besøg af Youtubere

En af de store nyheder i år er besøget af en meget populær youtuber, der vil være til stede søndag. Det er den kendte Alexander Husum, som tager til Højer torv søndag eftermiddag for at give et Meet-Up.

Dette tiltag er særligt rettet mod de yngre besøgende, som får mulighed for at møde deres idoler og måske endda få en autograf eller tage en selfie.

Praktisk Information

Fåremarkedet finder sted i Højers gader, herunder Østerende, Kovej, Torvet og Nørregade. Åbningstiderne er lørdag fra kl. 9.00-17.30 og søndag fra kl. 10.00-16.00. Der forventes et stort antal besøgende, så det anbefales at komme i god tid for at få den fulde oplevelse.

Fåremarkedet i Højer 2024 lover at blive en uforglemmelig oplevelse med noget for enhver smag. Uanset om man er til kræmmermarkedets hyggelige atmosfære, tivoliets spænding eller festteltets musikalske indslag hvor blandt andet 6feet spiller fredag aften, er der noget for alle. Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at fejre en af Højers mest elskede traditioner.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT