Rømø havn 60 år

Foto: Tønder Kommune

Mandag den 19. august blev der afholdt en uformel reception for at fejre Rømø Havns 60-års jubilæum. Havnechef Thorkil Hansen tog imod gæsterne på havnekontoret, hvor havnens bestyrelsesformand Henrik Kleis bød velkommen og takkede samarbejdspartnere, bestyrelsen og de lokale politikere for det gode samarbejde.

En særlig tak gik til havnechefen, Thorkil Hansen, som går på pension i det kommende år. Henrik Kleis benyttede lejligheden til at takke ham for et fortrinligt samarbejde og en sikker daglig havnedrift gennem årene.

Rømø Havn har været en central del af lokalsamfundet siden 1964 og er kendt for rejefiskeri og færgefart mellem Sild og Rømø. Havnen er også en attraktiv samarbejdspartner for offshore-aktiviteter i Nordsøen og godstransport. Den strategiske placering gør den til et oplagt valg for vindmølleparkerne i Nordsøen.

Borgmester Jørgen Popp Petersen takkede Rømø Havn for initiativet til at holde en lille jubilæumsreception og glædede sig over den stabile drift af Sønderjyllands eneste industrihavn med international passagertrafik. Han sammenlignede havnen med en elefant, der kræver langsigtet og klog planlægning for at bevæge sig i den rigtige retning.

Borgmesteren sluttede af med at ønske Rømø Havn tillykke på vegne af hele kommunalbestyrelsen.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT