Masker i Marsken og Hanne i Højer lancerer KnitAlong

Masker i Marsken og Hanne i Højer lancerer KnitAlong

Strikkefestivalen Masker i Marsken og designer Hanne B. Sønnichsen (Hanne i Højer) indgår i et nyt samarbejde,

I stil med tidligere år lancerer Masker i Marsken igen i år en KnitAlong – også kaldet en KAL. Kort fortalt går en KnitAlong ud på, at man strikker efter samme opskrift og deler billeder med hinanden på sociale medier via et hashtag.

I år har Masker i Marsken allieret sig med den lokale strikkedesigner Hanne B. Sønnichsen også kendt som Hanne i Højer.

”Vi er garntastisk begejstrede for, at Hanne har sagt ja til at være med i vores KnitAlong” udtaler Marianne Kalb, formand for Masker i Marsken. ”At Hanne så tilmed har designet en trøje, hvor man nærmest fornemmer marsken i hver eneste maske, gør jo kun begejstringen endnu større”. 

Hanne B. Sønnichsen har designet trøjen ”Marsktrøjen”, der nu lanceres, som Masker i Marskens KnitAlong 2024. Trøjen kan selvfølgelig strikkes af alle, også hvis du ikke har lyst til at deltage i KnitAlong på sociale medier.

Om designet fortæller Hanne B. Sønnichsen: ”Marsktrøjen er som marsklandskabet – helt enkel. Modellen er en trøje, der tager sit udgangspunkt i en meget speciel del af Danmark, derfor det gode danske ord “trøje”. Trøjen tager udgangspunkt i det vandrette, formen er uden lodrette brud, og det store åbne vingefang beskriver den fornemmelse, man får hernede: Bred armene/vingerne ud og træk
vejret helt ned i bunden af maven. Aaarrrhhhhh.

De lange skrå linjer henviser til ydersiden af det dige, der beskytter og indrammer marsken, den lange, flade skråning, der tager imod vandet ved storm. Med simple og få farveaccenter sættes fokus på land og himmel, hvor enkle mønstre pryder fladerne.”

Marsktrøjen blev lanceret fredag den 24. maj kl. 12.00. Lanceringen foregår via nyhedsbreve og på sociale  medier. Opskriften købes sammen med garn på Hanne i Højers webshop.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT