Gølg og Musik fejrer 30 års jubilæum med kendte bands

Gølg og Musik fejrer 30 års jubilæum med kendte bands

Opdateret kl 20.35 med yderligere foto og tekst fra dagens festival

Voksen og socialområdet i Tønder Kommune har de sidste 30 år haft arrangeret en dagsfestival for voksne med specielle udfordringer. 

Ved årets festival Gøgl og Musik er det den 30. gang, og der er inviteret flere kendte bands med til festivalen, som løber af stablen i dag onsdag i Løgumgårde.

Inden havde 1100 bestilt billetter og arrangørgruppen regner med at der kommer ca 3-400 yderligere ind på festivalsområdet i dag. 

Efter at brugerbandet Vognshøj Band, var det direktør for socialområdet i Tønder Kommune Grethe H Nielsen som holdte åbningstalen.

 

 

Mange af de frivillige har klædt sig ud til dagens gøgl og musik. Dette havde direktøren for Social området også gjort da hun skulle holde åbningstalen.

 

 

Derefter var der lagt op til masser af underholdning og musik. Som sædvanligt var det Jacob Haugaard, der er konferencier. Den kendte konferencier deltager også meget rundt på festivalarealet. Han fortæller til TønderNYT, da vi snakker med ham, om at han taler meget med de mange gæster, at han betinger sig at han kan få lov til at gå rundt og hygge sig med gæsterne på festivalen.

 

 

Zididada lagde derefter ud med den meget musik, og det hev mange frem til scenen og op på scenen. En af dem fylder 40 år i dag og forsanger Jimmy Bacoll - Jimsen i folkemunde tog det hurtigt op. Der blev sunget en fødselsdagssang for vedkommende. Sangen var egentligt skrevet til Dronning Margrethe d II

 

 

Til middag underholder det lokale OS.3 for de mange gæster. Derefter tager Shu-bi-dua 2.0 over og underholder for gæster i eftermiddag. 

 

 

Sidst på dagens musikprogram har man fået tyske ITALOBROTHERS til at komme og underholde gæsterne. Kandis slutter derefter festivalsdagen af som sædvanligt hvor de underholder for de mange fans.

Festivalen var plaget af en hel del regn onsdag eftermiddag, og da Kandis begyndte at spille, råbte forsanger Johnny Hansen "Det regner ikke når Kandis spiller" og næsten samtidig så stoppede det med at regne. 

Folk hyggede sig og havde en fest i festivalen, da Kandis stod som sidste band på scenen. En del af festivaldeltagerne kom op på scenen, hvor der blev danset godt igennem 

 

Voksen og Socialområdets mange frivillige havde også sørget for at der var nok af steder både i telte og på åbne arealer hvor der var noget at spise og drikke. 

 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT