Banner artikler

Annonce

Skibet er klar igen til at sejle med fuld feststemning fra 3. august

Skibet er klar igen til at sejle med fuld feststemning fra 3. august

Diskotek og baren Skibbroen på Skibbroen i Tønder midtby har fået en ny ejer. Det kan folk kun glæde sig til de nye ejere. Stedet har de seneste år haft en omskiftelig tilværelse og på det seneste stået tom. 

Men nu vil det blive anderledes med de nye ejere, som er kendte i diskotekmiljøet. Indehaverne har en del års erfaringer fra nattelivet, hvor Anja har stået bag bardisken på diskoteker i Vejle inden hun drog tilbage mod Aabenraa. Også Fillip har en del års erfaringer fra diskotek og spillesteder

Nu har de så købt spillestedet Skibbroen, hvor der bliver noget både for de unge, men også de lidt mere modne gæster fra den 3. august. 

Samme dag vil der også være åbningsreception hvor klokkeslæt meldes ud tættere på åbningsdagen 

Nattevenlige åbningstider - torsdag fredag og lørdag

Anja fra Skibbroen fortæller til TønderNYT, at de vil have følgende normale åbningstider bliver torsdag: 20-02 Fredag: 20-05 Lørdag: 20-05. Dermed er der lagt op til mange glade og festlige timer i nattelivet for Tønder og omegns befolkning. 

Med dette vil mange ikke længere behøve at tage til Aabenraa for at skulle gå i byen, når de nu kan tage på Skibbroen torsdag fredag og lørdag

Hyggelig indretning

Inde på skibet er der nu ved at blive indrettet, så der kommer en scene hvor DJ's og mindre orkestre kan spille musik for de modne gæster. Der kommer også et dansegulv fortæller Fillip til TønderNYT. "Derudover indretter vi også med en række borde, hvor man kan samles. Der er både borde til små grupper og et stort langbord til større grupper. Fillip og hans far har i disse dage travlt sammen med Anja med at få indrettet så de kan åbne fredag i næste uge. 

Ude i den overdækket indergård vil der også være en scene, ligesom tidligere hvor der vil være musik for de unge.

Her under indretningen har Filip og Anja fundet det gamle maleri der var gemt bag en beklædning. De nye ejere værner om de gamle ting som har været brugt som dekoration på Skibbroen tidligere. 

Kendt vellidt par, som også står bag spillestedet MARLEY's i Aabenraa.  

Bag selskabet Skibbroen Tønder Aps står Phillip Stoof. Han og samleveren Anja står også bag MARLEY’s bar i Aabenraa samt to andre firmaer.

MARLEY’s bar er både diskotek og spillested. Men under EM-Fodbold viste de også sportskampe på storskærm. 

Ifølge de oplysninger TønderNYT har fået fra flere kilder i Aabenraa, så har de kun sige godt for de nye ejere af Skibbroen i Tønder. Det er kun ros der udtales om det nye ejerpar, og at det vil blive et godt aktiv for Tønder at de nu overtager Skibbroen.

Parret vil snarest komme ud med hvad de har tænkt sig med diskotek Skibbroen og hvilken musik de vil byde på når Tønder Festivalen afvikles i august 24. Men det vi hører er, at det bliver kendte toner, som der også var været under tidligere festivaler.

Derudover så kommer der også nye spændende musik på programmet, som bliver tætpakket i festivalsdagene. 

I løbet af kort tid de nye ejere komme ud med mere information om de musikere som kommer og spiller hos dem 

På MARLEY's bar er de kendte for at afholde JUL i Juli, både mande og damestrip mm

 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT