Kendt YouTuber kunne ikke trække folk nok som håbet

Kendt YouTuber kunne ikke trække folk nok som håbet

Højer Borgerforening havde i weekenden det årlige Fåremærken.

Som noget nyt ville de prøve at få en kendt YouTuber til at trække folk til markedet, men det gik ikke som ventet

Lørdag var der en hel del folk herude, fortæller Torben Struck til TønderNYT. Men Søndag var der dog ikke så mange som håbet.

Borgerforeningen havde investeret et pænt beløb i at få Alexander Husum, der er en kendt YouTuber, til at komme og lave et Meet-up med hans følgere. Foreningen ville ikke ud med søndag hvad de har betalt Husum for at komme, men det var et anseeligt beløb, kunne vi forstå, da vi besøgte Fåremærken.

Ifølge Torben Struck, der også er Socialdemokratiets borgmesterkandidat og alligevel var blevet i Højer selv om partiet havde kongres i Aalborg, så havde Højer Borgerforening ventet mange flere gæster til autografskrivningen med Alexander Husum.

Allerede efter knapt 2 af de 4 timer der var afsat, var der ikke længere kø til at komme op på scenen på torvet hvor Alexander Husum stod og skrev autografer og lavede selfie med dem der var kommet for at få et sådant. 

 

 

Kræmmere rundt om i gaderne

Rundt om i Højer midtby var der kræmmere, som stod og solgte alskens produkter. En havde fået en sanger til at stå og underholde i håb om at kunne tiltrække sig folk til sin bod.

Andre steder var der gamle ting som blev solgt, mens tivoliet kørte rundt med karusellerne.

De besøgende kunne også møde et politisk parti, som stod og fortalte om deres mærksager. Det var Dansk Folkeparti, som også kunne fortælle at de har fået en ny formand, og at de vil genstarte den lokale partiforening.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT