Sønderjyske Fodbold henter stærk camerounsk angriber

Sønderjyske Fodbold henter stærk camerounsk angriber

Sønderjyske Fodbold har skrevet en fireårig kontrakt med den 22-årige camerounske angriber Ivan Djantou, der er hentet i albansk fodbold.

Sønderjyske Fodbold forstærker den i forvejen stærke offensiv med tilgangen af 22-årige Ivan Djantou.

Den camerounske angriber, der er hentet i albanske KF Skënderbeu, har skrevet en fireårig kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

Sportschef Casper Daather glæder sig over tilgangen af Ivan Djantou, der med sin højde og styrke kan give en ekstra dimension til det kommende Superliga-hold.

- Vi er meget glade for, at vi er lykkes med at hente Ivan Djantou til Sønderjyske Fodbold, og kontraktlængden indikerer også, at det er en spiller, som vi har stor tiltro til. Han har nogle spændende færdigheder, som vi er overbeviste om, at vi kan udvikle yderligere i vores stærke setup.

- Han er en høj, stærk angriber, der også har en fin teknik, og trods sin højde er han lynende hurtig. Han har en spændende, samlet pakke, som vi skal videreudvikle og sætte i scene her hos os, hvor han bidrager med nogle andre ting end de øvrige dygtige offensivspillere, vi har.

- Han er en ung spiller, der i en tidlig alder har vist sig godt frem i hjemlandet og på U23-landsholdet, og efter snart et år i Albanien er han blevet yderligere modnet og er klar til næste skridt. Vi ser frem til at se ham i aktion i den lyseblå trøje på Sydbank Park, siger Casper Daather.

Ivan Djantou glæder sig over sin nye kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

- Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Det er et nyt, spændende skridt for mig i min karriere, og jeg ser frem til at spille i den danske Superliga. Jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, og jeg håber, at jeg med mine mål kan være med til at gøre en forskel. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og fansene her på min nye hjemmebane, siger Ivan Djantou.

Den camerounske angriber er allerede kommet på plads i Haderslev, og han er med, når spillerne om en god uges tid vender retur fra sommerferien og begynder forberedelserne til 3F Superligaen.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT