Sydjysk Sparekasse rykker med Sønderjyske Fodbold i Superligaen      

Sydjysk Sparekasse rykker med Sønderjyske Fodbold i Superligaen      

Når Sønderjyske Fodbold efter sommerferien atter er tilbage i Superligaen, er det med Sydjysk Sparekasse på maven af spillertrøjerne.

Sønderjyske Fodbold er i Superligaen – og det samme er Sydjysk Sparekasse.

Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse fusionerede i efteråret til Sydjysk Sparekasse, og syd- og sønderjydernes stærke garantsparekasse vil nu bruge den enorme profilering i Superligaen til at slå det nye navn fast.

Sydjysk Sparekasse bliver i den kommende sæson en særdeles synlig sponsor i Sønderjyske Fodbold, når de overtager pladsen på maven af spillertrøjerne og bliver eksponeret vidt og bredt på de største danske fodboldarenaer og på landsdækkende tv.

Adm. direktør Max Hovedskov og direktør Lars Christensen fra Sydjysk Sparekasse ser stor værdi i sponsoratet i Sønderjyske Fodbold.

- Vi er stolte over, at vi rykker med Sønderjyske Fodbold ind i Superligaen som ny hovedsponsor, og at vores navn kommer til at pryde på spillernes trøjer og på Sønderjyske Fodbolds hjemmebane i Haderslev. Med den nye aftale bliver Sydjysk Sparekasse, vores nye navn og logo synliggjort, så endnu flere syd- og sønderjyder lærer vores nye sparekasse at kende, udtaler Max Hovedskov.

- Sønderjyske Fodbold skaber fællesskab og er med til at profilere vores landsdel, og som pengeinstitut med dybe rødder i det syd- og sønderjyske bakker vi stolt op om at bevare og styrke fællesskabet, fortsætter Lars Christensen.

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, ser frem til et stærkt samarbejde med Sydjysk Sparekasse.

- Det er et samarbejde, der ligger lige til højrebenet. Sønderjyske Fodbold og Sydjysk Sparekasse vil begge gerne stå stærkt i landsdelen, og gennem den enorme eksponering, der kommer i Superligaen, vil Sydjysk Sparekasse blive profileret massivt gennem trøjesponsoratet i Sønderjyske Fodbold.

- Det er et godt eksempel på, hvordan vi kan hjælpe hinanden og spille hinanden stærkere. Vi har brug for al den opbakning, vi kan få, så vi kan sikre Superliga-fodbold i Sønderjylland, og med vores oprykning til Superligaen får vores sponsorer den ypperste eksponering, man kan få herhjemme. Jeg er helt overbevist om, at kendskabet til Sydjysk Sparekasse vil blive øget, når de rykker med Sønderjyske Fodbold i Superligaen, siger Markus Kristoffer Hansen.

Aftalen mellem Sydjysk Sparekasse og Sønderjyske Fodbold træder i kraft 1. juli 2024, og det bliver med Sydjysk Sparekasse på maven af spillertrøjen, at Sønderjyske Fodbold indleder Superliga-sæsonen den 21. juli.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT