Sønderjysk Forsikring har skiftet navn

Sønderjysk Forsikring har skiftet navn

I mange år har du hørt navnet "Sønderjysk forsikring". Men det er slut nu efter at det 166 års gamle forsikringsselskab har skiftet navn.

Baggrunden er at man siden 2020 har været landsdækkende og derfor har forsikringsselskabet besluttet at skifte til det nye navn

Det skete den 30. maj 2024 hvor Sønderjysk forsikring er blevet til Forsia Forsikring. Navneskiftet sker for at man vil forny sig og fortsat være et attraktivt forsikringsselskab for kunder i hele Danmark. 

Forsikringsselskabet oplyser i en udsendt mail, at man med det nye navn Forsia Forsikring bedre vil kunne matche fremtidens forsikringsmarked.

Det nye navn Forsia er en sammentrækning af "Forsikring for alle", da man ønsker at kunne tilbyde forsikring for alle danskere i hele Danmark. Derfor var det nødvendigt at skulle skifte navn fra Sønderjysk forsikring til Forsia Forsikring. 

Logo-mærket er en visualisering af to personer, der altid tager sig af hinanden og altid står sammen. Det symboliserer samtidig vores leveregel ”hos os er du
aldrig alene
”, som er den måde, vi agerer med hinanden, og sådan vi lykkes med at give vores kunder en særlig
god kundebetjening.

Det giver dig en tryghed, så du kan leve livet, som du vil.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT