Sundhedstilbud til alle med særlige behov

Sundhedstilbud til alle med særlige behov

Haderslev Kommune har etableret flere aktiviteter for alle med særlige behov fortæller Kommunen i en udsendt mail. 

Et af disse tilbud er Værestedet Borgercaféen som også for nyligt er blevet kåret som Danmarks bedste værested.  De arrangerer cykelture hvor der er plads til kaffepauser og en masse snak når de kører rundt i lokaleområdet. Alle har mulighed for at deltage i deres aktiviteter.

Vil du også med på cykeltur, enten som deltager eller frivillig, så skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haderslev Kommune danner gerne nye grupper, der vil ud i det blå. 

Cykling i trygge omgivelser  

Cykling giver følelsen af frihed og store smil.  

Hver fredag 10.30-11.30 ved Haderslev Idrætscenter (Stadionvej 5) kan du prøve deres rammecykler. Det er en fantastisk måde at få vind i håret på. Du kan vælge at gå stille, imens du sidder på cyklen, eller sætte mere fart på og løbe banen rundt. Det er rigtig sjovt og vi hjælper dig hele vejen.

Tilmelding er ikke nødvendig.  Mangler du en cykel, en cykelven eller har du aldrig prøvet at cykle, så skriv til Haderslev Kommune på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

En del af holdet - fodbold for børn og unge med særlige behov 

Haderslev Fodboldklub har i samarbejde med DBU og Parasport Danmark et tilbud til børn og unge med særlige behov. Man skal være 10-12 år og der er ingen øvre aldersgrænse. De har to hold og spiller hver tirsdag fra kl. 17.30 på banerne ved Louisevej. Hvis du ønsker at deltage eller har spørgsmål, så skriv til Cille på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT