Masser af biler i Toftlund lørdag

Masser af biler i Toftlund lørdag

Lørdag den 22. juni afholdes Toftlund Motorfestival, der  blandt andet Jan Fogt står bag, regner man med at der kommer 600-700 biler som deltager i den en-dags motorfestival.

Herudover forventer man at der vil komme op mod 5.000 gæster til Toftlund denne lørdag.

En af dem der kommer med en bil, er det lokale vognmandsfirma Allan & Jesper, Toftlund. De viser deres snart 30 årig gamle men stadig rigtig fine Scania 143 Streamline årg. 1995, frem for gæsterne og lastbilen som har rundet 2 millioner km. Den er nyrestaureret og har en kanon lyd fra den gamle V8 motor.

En af de andre, som har fortalt at de kommer er, Jens Sørensen. Han deltager sammen med hans kammerat og hans super flotte Opel Vectra B 2.5 V6 til Toftlund motor Fest lørdag d 22 juni 2024.

Bilen blev bygget for 15 år siden og vandt i 2011 en 3 plads for flotteste bil. Den har læder kabine i 2 forskellige farver og bur som er malet i samme farve og et mega stort anlæg bygget i døre og bagklappen og ud over dette er den bygget med brede skærme som er ført med ud i kofangerne. 
 
Hele indre by i Toftlund bliver lukket til Toftlund Motor Fest, - streetfood boder, live musik ølvogne m.m - det bliver som sædvanligt en rigtig hyggelig dag med masser sf forskellige køretøjer
 
Ved Toftlund hallen og Søndertorv vil der være forskellige bands som spiller i løbet af dagen. 
 
Jan Fogt oplyser til TønderNYT at handicap ppladser er  dem ved Brugsen, ved kulturtorvet og på Søren Jensensvej som er der normalt som handicap parkering
 
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT