BROEN Tønder modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden

BROEN Tønder modtager donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden

Fritidsaktiviteter såsom sport, kunst eller musik er for mange børn og unge en kilde til glæde og personlig udvikling. For børn fra familier med trængte midler er fritidsaktiviteter dog ofte en drøm og ikke en realitet.

Omkostningerne til medlemskaber, udstyr og deltagergebyrer kan være uoverkommelige for disse familier, hvilket begrænser børn og unge i at få adgang til de mange fordele og glæder, der følger med deltagelsen i fritidsaktiviteter. BROEN Tønder er én af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser. Foreningen har netop modtaget en donation på kr. 25.000 fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Børn fra udsatte familier, der ikke har mulighed for at dyrke deres fritidsinteresser, risikerer ofte at mistrives og føle sig udenfor. Derfor er det helt essentielt, at foreninger som BROEN Tønder gør en stor indsats for at få udsatte børn ud i foreningslivet, hvor de kan indgå i aktive og vigtige, sociale fællesskaber.

Hanne Aa. Risager, Forperson i BROEN Tønder fortæller i forbindelse med donationen "I BROEN Tønder handler vores arbejde om at give børn og unge i lokalområdet muligheden for at deltage i idræts- og fritidsaktiviteter, uanset deres økonomiske situation. Med støtte til kontingenter, udstyr og transport m.m. skaber vi rum til, at udsatte børn og unge kan være en del af et fællesskab, udvikle sig personligt og opbygge sociale relationer. Med donationen fra EDC Poul Erik Bech Fonden bliver det muligt at give endnu flere børn adgang til positive oplevelser og rollemodeller i hverdagen”.

En imponerende indsats udover det sædvanlige

Morten Wind Gram, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, stod for overrækkelsen af donationen. Han udtrykker stor respekt for foreningens anerkendelsesværdige arbejde og tilføjer ”De frivillige ildsjæle i BROEN Tønder gør en imponerende indsats for at bringe aktive og sociale aktiviteter ind i udsatte børn og unges hverdag."

Ejendomsmægleren fortæller også "Foreningens indsats er altafgørende for børnenes fysiske og mentale velvære, da de får mulighed for at udvikle sociale kompetencer, knytte venskaber og opleve en følelse aftilhørsforhold.

Det er ikke kun positive forandringer, som det skaber i børnenes liv, men det styrker også sammenhængskraften og trivslen i hele lokalsamfundet.”

På landsplan uddeles over en million kroner til BROEN

For sjette år i træk yder EDC Poul Erik Bech Fonden en betydelig donation til BROEN Danmarks lokalforeninger. I år har fonden doneret kr. 1,05 mio. fordelt til BROENS lokale foreninger.

Direktør i EDC Poul Erik Bech Fonden, Jane Bech, fortæller om baggrunden for at støtte foreningen endnu en gang: ”De 22 lokalforeninger er meget professionelle og arbejder i tæt dialog med b.la. pædagoger, lærere, SSP og andre engagerede støttepersoner, der alle yder en stor indsats for, at børn og unge bliver en del af succesoplevelser og sociale fællesskaber. De udgør en vigtig rolle i lokallivet, og derfor ønsker vi fortsat at støtte deres gode arbejde.”

BROEN Danmark hjalp i 2023 7.479 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber. Dette er en stigning på ca. 10% siden sidste opgørelse i 2022. 

Om EDC Poul Erik Bech Fonden

EDC Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Gennem overskuddet fra ejendomsmæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

Om EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed bestående af 80 boligbutikker og 19 erhvervscentre og beskæftiger mere end 650 medarbejdere.

EDC Poul Erik Bech er uafhængig af banker og realkreditinstitutter og er den eneste fondsejede mæglervirksomhed. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond EDC Poul Erik Bech Fonden.

Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører Fonden meget gerne fra dig.

Læs mere på www.poulerikbech.dk og www.poulerikbechfonden.dk.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT