Var der grov chikane eller ikke?

Var der grov chikane eller ikke?

Tirsdag den 21 maj lidt over middag har direktøren for Udlejningshuse Aps Thomas Friis Larsen, lagt et opslag op på facebookgruppen om at der skulle havde været sket en grof chikane af en prøvefamilie som har beboet et af deres hotelhytter i pinsen. 

Imidlertid står dette i kontrast til hvad der er Politiets og Peter Gads opfattelse.

Thomas Friis Larsen skriver i opslaget "Vedr . 36 hotel hytter på Rømø

Vi har i weekenden haft en prøvefamilie boende i en af vores hotelhytter
De blev voldsomt chikaneret og truet fredag og lørdag personer tiltvinger sig afgang til en af hotelhytterne og truer familien så meget at deres små børn ikke længere tør være i hytterne
Personerne der har været her køre i en lille hvid bil muligvis en Peugeot eller Toyota Aygo og en firmabil med skriften rodex
Vi har naturligvis anmeldt episoden til politiet som ser på det med stor alvor
Hvis man er modig nok til at true en børne familie er man vel også modig nok til at ringe til mig på tlf 21493971 eller politiet så vi ikke spilder politiets tid på efterforskning Del gerne Mvh Thomas Friis Larsen"

Politi kender anmeldelse men ikke til at der skal være tale om grov chikane

TønderNYT har efterfølgende talt med politikommisær ved Tønder Politi, som bekræfter at de har modtaget en anmeldelse, men at det ikke drejer sig om strafbare handlinger.
 
Politikommissæren oplyser overfor TønderNYT, at der er tale om to personer der uafhængigt af hinanden blot har bemærket overfor familien, der var på prøveophold, at de ikke måtte bo der. 
 
Samme forklaring kommer fra Peter Gad, der i forrige uge har haft afleveret endnu en politianmeldelse af Kongmarksagen til Politiet. Peter Gad fortæller til TønderNYT her torsdag aften, at han i fredags var forbi hotelhytterne og så at der var en familie, som boede i et af husene. Mens han sidder i sin bil med nedrullet vindue, siger han til den ene af beboerne at de lige skal vide at det ikke er lovligt at bo i husene endnu uden at der skete mere i den forbindelse.
 
Peter Gad vidste ikke på daværende tidspunkt, at der var givet ibrugtagningstilladelse til hotelhytterne, som Tønder Kommune har udstedt tidligere. 
 
"Lørdag var jeg slet ikke tilstede på Rømø" fortæller Peter Gad og fortsætter "jeg var i Aarhus til bryllup, hvor jeg tog afsted fra Kolding kl 10"
 
Han ved ikke hvem den anden person er, som det skulle dreje sig om, men oplyser til TønderNYT, at hans bil ikke er hvid.
 
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT