Tønder gågade får en sportsbar

Tønder gågade får en sportsbar

Lørdag formiddag offentliggjorde de 6 personer som står bag Tønders nye sportsbar, at der snart kommer en sportsbar i midten af Tønder gågade.

Det er folkene bag Padel Center Tønder og Café Victoria, som er gået sammen om at etablere denne.

"Det er gået meget stærkt" fortæller Brian Hansen, Next Mobility Tønder, der også er medindehaver af Padel Center Tønder til TønderNYT, da vi fanger ham på telefonen her kort efter at det er offentliggjort.

Sportsbaren kommer til at ligge hvor den gamle restaurant "Steaken" lå. Her vil håndværkerne gå ind så snart det er muligt med at ombygge restauranten til en sportsbar, tilføjer Brian Hansen videre.

Stedet hvor restraurant "Steaken" har ligget har stået tomt der, siden at restauarnten gik konkurs og sidenhen også sat til leje. Nu skal Kurt Bucka som har Jejsing Trælast igang med at ombygge stedet ligesom også Sune Hofsted også skal igang med at male når stedet er ombygge. Sune Hofsted har Malerfirmaet Egon Hofsted og Søn.

Udover Kurt Bucka og Sune Hofsted samt Brian Hansen er Frank Hoffmann også med i Padel Center Tønder. 

 

 

Der er endnu ikke sat en åbningsdag på sportsbaren, men den vil blive offentliggjort så snart at man kender datoen lyder det videre fra medindehaveren Brian Hansen. Han fortæller dog at det forventes at det bliver en gang i juni måned.

Victory sportsbaren vil også få udeservering både på gågaden men også omme bag ved, hvor der indrettes til udeservering. 

"Vi vil gerne give noget tilbage til Tønder og der mangler et sådant mødested, hvor folk kan mødes og se sportsevents. Samtidig så ligger stedet næsten overfor Cafe Victoria, så vi vil få en god synergieffekt ved at have sportscaféen der" lyder det videre fra Brian Hansen.

Du kan følge den nye sportsbar på dette link

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT