Fik du ikke søgt ind på EASV så får du endnu en mulighed

Fik du ikke søgt ind på EASV så får du endnu en mulighed

Der var ansøgningsfrist på erhvervsuddannelse den 5. juli, men nogle uddannelser vil have pladser ledige. Derfor kan du fra den 26. juli blandt andet se Erhvervsakademi SydVest (EASV)s liste med ledige pladser på deres uddannelser.

Det betyder, at du stadig kan have en chance for at sikre dig en plads på din drømmeuddannelse, hvis du handler hurtigt.

EASV tilbyder et bredt udvalg af uddannelser indenfor IT & Medier, Byggeri & Teknologi; Finans & Service, Salg & Marketing samt Design i Esbjerg, Sønderborg, Tønder og online. Vi er landets # 1 målt på undervisningen blandt alle erhvervsakademier, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige uddannelse og er godt rustet til fremtidens arbejdsmarked.

En af de uddannelser, som EASV står bag i Tønder er datamatikeruddannelsen, som kan give mange jobmuligheder bag efter. 

Uddannelsen til datamatiker i Esbjerg, Tønder og Sønderborg giver dig nemlig kompetencer til at udvikle software samt håndtere IT i virksomheder. I foråret 2024 har studerende på datamatikeruddannelsen i Tønder været med til at udvikle spil til det kommende Zeppelin museum

Du bliver udfordret i projekter i samarbejde med lokale virksomheder.  Du kan læse mere om uddannelsen via dette link.

Erhvervsakademi SydVest (EASV) har 3 tip til alle, som vil studere videre 

Tip #1: Hold øje med EASV.dk efter d. 26. juli

For at holde dig opdateret og sikre, at du ikke går glip af denne mulighed, anbefaler vi, at du jævnligt tjekker vores hjemmeside. Listen over ledige pladser vil blive offentliggjort her, og det er afgørende, at du er klar til at handle, så snart den bliver tilgængelig.

Tip #2: Søg via nemStudie.dk hurtigst muligt

Når listen over ledige pladser er frigivet, skal du straks indsende din ansøgning via nemStudie.dk. Optagelse sker efter først-til-mølle-princippet, så det er vigtigt, at du er hurtig for at øge dine chancer for at få en plads på den ønskede uddannelse.

Tip #3: Benyt dig af vores vejledere
Spørgsmål eller brug for hjælp med din ansøgning? Vores dygtige optagelsesteam og studievejledning vil være parate til at hjælpe og guide dig gennem processen. Ring til dem, når tiden er inde, hvis du har behov for det.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT