Fast pris for markedsføring

Fast pris for markedsføring

Vi ved, at det kan være en udfordring med omkostninger til markedsføring, når man driver et firma. 

Men det har vi gjort noget ved, så du ved hvad det koster både med reklamebanner, jobopslag / eventopslag eller salg / leje af bolig / butik. 

Vi har nemlig lanceret vores abonnementsordning, som gør at du ved hvad det koster uden at du skal bruge tid på faktura hver gang du skal have markedsført dit firma. Mere enkelt kan det ikke være

Samtidig ved vi at mange af jer som driver virksomhed prøver at klare tingene selv med at lave facebookopslag, jobopslag og så håbe på at folk ser hvad I slår op.

Men vi har gjort det nemt for dig. Når du har tegnet et abonnement på markedsføring hos os, så sender du blot det ind du gerne vil have at vi skal reklamere for dig om det er banner-reklame eller jobopslag mm. 

Når vi har modtaget hvad det er du vil have vi skal slå op på vores platform, så gør vi resten for dig. 

Samtidig når du eksempelvis har et jobopslag så kommer det både på vores webside, men også på vores facebookside for jobopslag og vores facebooksider for TønderNYT, HaderslevNYT eller AabenraaNYT afhængig af hvor din virksomhed ligger. Men det kan også komme på alle 3 kommunesider vi har afhængig af hvilken abonnemtstype du vælger. 

Alene på vores facebookside for TønderNYT, når vi som minimum ud til +40.000 profiler over en 4 ugers periode. 

På TønderNYTs facebookside har vi godt 5.100 følgere og mindst lige så mange som også følgere med som er inviteret ind til at følge facebooksiden. 

Det er ikke unormalt at vores opslag når ud til 5.-6.-7.000 profiler og flere gange ofte mere. Samme med likes så kommer der ofte 40-50-60 og flere likes på opslag. Et af vores mest likede opslag omkring Sportsbaren der åbnede i Tønder, fik næsten 400 likes.

Har du spørgsmål, så kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.eller kontakt os på tlf 60896379

Vores abonnementstyper finder du her via dette link

 

 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT