Så er Munkegrillen i Kloster klar til at servere for folk

Så er Munkegrillen i Kloster klar til at servere for folk

Efter at have været lukket i 14 dage var den nye indehaver af grillen i Løgumkloster Kim Sørensen, klar til at åbne Munkegrillen torsdag eftermiddag til en åbningsreception.

Det blev en stor succes med de mange gæster som kom.

 

 

Det var derfor en meget glad indehaver, som kunne byde gæsterne velkommen i det nyrenoverede lokale, som ligger i den gamle benzinstation på hovedgaden i Kloster.

"Vi har også knoklet for at blive færdige med det hele" fortæller Kim Sørensen til TønderNYT, og tilføjer "spillehallen får også en tur, men det bliver om ca 1 måned så går vi igang med den"

Stedet er godt indrettet, så man kan enten sidde i en af de mange siddepladser hvor man kan kikke ud på trafikken på vejen når man spiser eller sidde bag ved den skillevæg, der er på langs af lokalet. Derved kan folk som gerne vil have lidt ro også sidde og spise i nogenlunde fred.

Det har været hans store drøm igennem de 15 år jeg har kendt ham, fortæller en af Kim Sørensens venner, som TønderNYT taler med mens vi står og venter på den ristet hotdog. Kim har igennem den tid været ansat hos McDonalds, Carl's Jr og til sidst hos Flammen inden han nu har købt Munkegrillen i Løgumkloster.

 

 

Gæster blev budt på en ristet hotdog eller fransk hotdog

I anledningen af åbningsreceptionen skulle gæsterne ikke snydes for lidt til ganen. Her kunne man vælge mellem en ristet hotdog eller fransk hotdog.

Jeres udsendte valgte at smagte en ristet hotdog. Sikken en hotdog, skal vi lige hilse og sige. Den var lige tilpas med både ketchup, remo og sennep samt veltilberedte løg både de rå og ristede samt den agurkesalat som kom på som toppings.

Munkegrillen byder på et stort sortiment indenfor det man kan få på en grillbar.

 

 

 

 

 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT