Bredebro frivillige brandværn fejrer 100 års jubilæum med stort åben hus

Bredebro frivillige brandværn fejrer 100 års jubilæum med stort åben hus

Lørdag formiddag blev Bredebro Frivillige Brandværn fejret af ca 35 officielle gæster, mens eftermiddagen bød på et stort åbent hus arrangement. Mange besøgende kom for at hilse på og se de flotte brandbiler fra både Bredebro og Visby frivillige brandværn samt MEKS med drone og indsatslederens vogn. Allerede en halv time inde i arrangementet var der omkring 200 gæster, og flere strømmede til i løbet af dagen.

 

 

Aktiviteter for hele familien

Der var noget for både børn og voksne ved jubilæet. Udover at beundre de imponerende brandbiler, kunne de besøgende også få en ringrider-pølse og nyde forfriskninger. Det var en dag fyldt med spænding og glæde for hele familien.

 

 

Under det åbne hus blev der også budt på rundvisninger på brandstationen samt at der var nogle af de frivillige brandfolk, som fortalte om de enkelte brandbiler.

Her ser du en af de frivillige brandfolk Christian A., som fortæller to børn om hvordan de enkelte brandfolk har hver deres plads på stationen, så de hurtigt kan komme ind til deres tøj når der lyder en alarm. 

 

 

Det var ikke kun de nye brandbiler, som blev vist frem ved Bredebro Frivillige Brandværns 100 års jubilæum. Også den gamle brandsprøjte fra Tønder var kommet på besøg i dagens anledning og blev vist frem. Den deltog også i den ca ½ minut lange hornkoncert, som der blev afholdt kl 15.00 på brandstationens parkeringsplads, hvor bilerne satte hornene igang.

 

 

Bliv Frivillig Brandmand

Hvis du har lyst til at gøre en forskel og blive en del af et stærkt fællesskab, er du velkommen til at kontakte din lokale brandstation. Der er mangel på brandfolk på mange stationer i området, og din hjælp vil være uvurderlig. For mere information, besøg Frivillige Brandværnsforbund eller kontakt Bredebro Frivillige Brandværn direkte.

På Bredebro Frivillige Brandværn er der i dag 18 frivillige brandfolk, mens Løgumkloster har 32 frivillige brandfolk

 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT