Projekt "Sammen" afsløres onsdag

Projekt "Sammen" afsløres onsdag

Igennem et stykke tid har folk kunne se plakater og et enkelt butiksfacade rundt om i Tønder by, hvor der har stået "sammen". 

Det er Tønder Handelsstandsforenings Visionsgruppe, der står bag dette initiativ

Af flere visionsgruppens medlemmer har tirsdag aften og onsdag morgen skrevet på deres facebookprofiler, at det er nu at slået bliver løftet.

En af disse som er medlem af Handelsstandsforeningens Visionsgruppe er direktør for Rømø Tønder Turistforening Colin John Seymour Jr.  Han skriver på sin facebookprofil onsdag morgen "Jeg er med stor passion og engagement en del af projekt SAMMEN, der skal skabe nye veje og måder til vækst i Tønder.

Undrer du dig over, hvad det hele mon går ud på? Så kan jeg bare sige, at sløret løftes i aften."
 
Visionsgruppen har indbudt 150 personer til et møde. Heriblandt er også TønderNYT, hvorfor vi efter aftenens møde, kan fortælle om hvad projekt "Sammen" er. 
 
Kortene har været holdt tæt, og projektet bliver først afsløret når mødet starter. Dog er der i den indbydelse som er udsendt til de indbudte fokus på de butikker, som står tomme i gågaden i Tønder midtby. 
 
Er af de butikslokaler som er nævnt i indbydelsen er allerede blevet fyldt op med en butik. Det er butikslokalet som ligger på hjørnet af Vestergade / Kogade. Her er Wonderland Tonder startet. 
 
Wonderland Tonder har et tysk ægtepar, som tidligere har haft butik og tatovør. Butikkens mandlige medlem er en dygtig tatovør og den kvindelige medlem sælger sit eget likørprodukt og forskellige tøj . Har du ikke været i butikken endnu, så smut ind til de søde mennesker der er derinde.  
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT