Ny grænsebutik i Süderlügum er åbnet lørdag

Ny grænsebutik i Süderlügum er åbnet lørdag
“Så er vi startet med vores butik i Suderlugum” fortæller Michael Egeberg fra Spotdiscount
Deres nye butik ligger hvor Priss havde deres i Suderlygum (ved siden af Fleggard og Fakta, red)
Michael Egeberg, der er en af de 3 medindehavere af Spotdiscount fortæller til TønderNYT, at de har dagligt åben man-lørdag fra kl 8-18 og om søndagen fra kl 11-18. 
 
"Her i Süderlügum har vi valgt også at have åben om søndagen. Det er lidt anderledes end vores butik i Flensborg hvor vi ikke har åben om søndagen." fortæller han videre. 
 
Personalet har haft travlt de seneste mange dage, og der mangler stadig lidt. Michael Egeberg fortæller videre "vi har valgt allerede at åbne nu, og så tager vi de sidste ting løbende"
 
Faktisk slog Spotdiscount dørerne op et par timer fredag eftermiddag, hvor kasser mm blev testet så man rigtigt kunne slå dørerne op for butikken lørdag morgen.
 
Men TønderNYT var på besøg i butikken lørdag middag, kunne vi se hvordan mange allerede søgte at komme over og kikke på de mange produkter som tilbydes kunderne. 
 
“Vores sortiment er lidt anderledes end i Flensburg da vi ikke har så meget i øl og vand her men mange andre ting har vi her” når medindehaveren lige at fortælle til TønderNyt inden han igen skal ind i butikken for at fylde op med varer. 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT