Lokal bilforhandler bliver formand for mia stort indkøbsforening

Lokal bilforhandler bliver formand for mia stort indkøbsforening

Forleden havde landets største indkøbsforening for autobranchen generalforsamling. Her blev der valgt nye folk til bestyrelsen og der var også formandsskifte. 

Som ny formand blev den kendte autoforhandler i Tønder, der også har andele i bilforretninger i Svendborg og Haderslev, valgt som ny formand.

"Jeg er glad og ydmyg over, fortsat at få lov til at bidrage til bilbranchens bedste indkøbsforening. Samarbejdet med den nye bestyrelse er gået igang, og med en af DK’s skarpeste på området Miklas Hansen Ladegaard, er jeg sikker på at vi fremadrettet kan gøre endnu mere for vores medlemmer." fortæller Brian Hansen, Next Mobility Tønder. Miklas Hansen Ladegård har igennem næsten 5 år været direktør for indkøbssammenslutningen. 

Brian Hansen, Next Mobility overtog formandsposten på generalforsamlingen efter den tidligere formand Lars Rasmussen. Indkøbsforeningen tæller 128 aktionære som tilsammen indkøber for 3.5 mia kroner årligt. 

Indkøbsforeningen VASS-POINT repræsenterer de fleste servicepartnere og forhandlere af Volkswagen Gruppens mærker i Danmark - Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT.

VASS-POINT har samlet de indkøbsaftaler, der hidtil har eksisteret i VASS, Carepoint, Semler Retail og mærkernes forhandlerforeninger. Gennem en stor indkøbsvolumen samt et tæt og troværdigt samarbejde, vil VASS-POINT være det naturlige valg for alle leverandører til autobranchen, som ønsker at betjene servicepartnere og forhandlere af Danmarks mest populære bilmærker.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT