ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.
ARKKON arkitekter har igennem de seneste 2 år haft et godt samarbejde med Tim Nicolai Hansen fra Løgumkloster og hans virksomheder SIMBUILT og TEKA – et samarbejde som nu har ført til et partnerskab.
 
Vi kan med stor glæde meddele, at bygningskonstruktør Tim Nicolai Hansen indtræder som ny partner i ARKKON arkitekter ApS, lyder det fra Uwe Nielsen i en udsendt pressemeddelelse.
 
Den nuværende ejer og stifter af ARKKON arkitekter, Uwe Nielsen, fortsætter samtidig uændret sit virke i ARKKON arkitekter.
 
Med aftalen er det således sikret, at det nu snart 30-årige firma har fremtiden på plads og fortsætter driften med fornyet energi og fokus på firmaets fremtid og ikke mindst den løbende udvikling. ARKKON arkitekter vil dermed fortsat være en synlig og kompetent medspiller omkring udviklingen i Tønder og det sønderjyske, hvor virksomheden primært udfører sine mange opgaver indenfor faget.
 
Firmaet beskæftiger i dag 8 medarbejdere og vi ser med den nye aftale optimistisk på fremtiden – hvor teamet med en række kompetencer danner et godt fundament for tegnestuens aktiviteter.
 

Ønsker for fremtiden

Direktør Uwe Nielsen udtaler: ”Det er mig en stor glæde at vide, at ARKKON arkitekter med denne aftale fortsat kan udvikle sig - og med dette tiltag og fremtidige generationsskifte bliver i stand til at klare fremtidens krav som en aktiv, lokal arkitektvirksomhed og dermed kan tilbyde de kompetencer, som kræves af en moderne rådgiver. ARKKON arkitekter vil dermed være det naturlige valg, når bygherrer og byggebranchen søger lokal sparring og rådgivning.”
 
Tim Nicolai Hansen tilføjer: ”Jeg ser frem til at medvirke til at drive de gode traditioner og opgaver, som er skabt i ARKKON arkitekter videre og med min profil at kunne tilføre nye muligheder og aktiver samtidig med at bibringe firmaet et større fundament som et aktivt udgangspunkt for den fremtidige drift. Det er noget jeg vil bidrage til at udvikle yderligere.”
 

ARKKON arkitekters kompetencer

Udover at Tim Nicolai Hansen medbringer erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen får ARKKON arkitekter tilført en yderligere brandrådgiver. Tim har i foråret 2024 gennemført uddannelsen som brand-rådgiver i brandklasse 2 og afventer at blive certificeret om kort tid.
 
Dermed vil der hos ARKKON arkitekter fremover være 2 Certificerede Brandrådgivere BK2 i medarbejderstaben, idet Uwe Nielsen i maj 2022 blev Certificeret Brandrådgiver i brandklasse 2.
 
Firmaet står hermed yderst stærkt som et solidt rådgiverfirma. Ud over arkitektrådgivning og førnævnte brandrådgivning kan ARKKON arkitekter også tilbyde rådgivning indenfor energi og bæredygtighed. ARKKON arkitekter beskæftiger sig med rådgivning vedr. nybyggeri, erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri og har ligeledes stor erfaring med transformation af en bestående bygningsmasse, ombygninger og renoveringsopgaver såvel som med helhedsplaner samt fredede & bevaringsværdige bygninger.
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT