Tjenerelev på Schackenborg Slotskro fik sjælden uddelt guldmedalje

Tjenerelev på Schackenborg Slotskro fik sjælden uddelt guldmedalje

I disse dage er smilet ekstra stort hos de ansatte på Schackenborg Slotskro og særlig hos en er det helt stort. Det kan Simone også være stolt af med det resultat hun fik ved den svendeprøve hun var til i torsdag den 13 juni. 

Simone Sørensen, der i sin elevtid har været på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder bestod nemlig svendeprøven med et topresultat på 48 point. 

Simones fire 12-taller resulterede i en flot guldmedalje – den blot 3. i Hansenbergs historie
 
”Vi er meget stolte af Simones guldmedalje og umådeligt glade for, at hun også fremadrettet er en del af vores team, der skaber exceptionelle oplevelser for vores gæster. På Schackenborg er vi ansvarlige i forhold til at uddanne elever, og vi har fokus på en kultur, der understøtter den enkeltes faglige- og personlige udvikling. Det kræver gode læremestre samt flid og dygtighed fra den enkelte elev, og vi glæder os løbende, når vores unge elever gennemfører deres uddannelser." fortæller Adam Malmø, der er Food og Beverage Chef på Slotskroen. 
 

Læretiden er fløjet afsted

"Det her er så surrealistisk og jeg forstår stadig intet af det. Det føles som om, at de sidste 3 år er fløjet afsted og på samme tid har taget en evighed. Jeg er så taknemlig for at have haft to gode lærepladser gennem min elevtid, som på hver sin vis har bidraget til, at jeg kunne få den fineste guldmedalje" fortæller den nu udlærte tjener i et facebookopslag
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT