Rekordår for Marieskolen

Rekordår for Marieskolen

Marieskolen byder rekordmange elever velkommen til det nye skoleår. Mandag den 12. august markerer en særlig dag på Marieskolen, når 202 elever træder ind ad dørene til et nyt skoleår – det højeste antal elever i skolens historie.

Denne milepæl vidner om skolens fortsatte vækst og popularitet blandt forældre og elever, som værdsætter skolens værdier: faglighed, dannelse og nærvær.

Marieskolen har gennem årene etableret sig som "et bedre sted," hvor eleverne både kan opnå faglige resultater og udvikle sig som hele mennesker i et trygt og støttende miljø. Skolens motto afspejler ønsket om at skabe gode rammer for både læring og personlig udvikling, og denne vision videreføres for de nye elever, der nu starter deres skolegang på Marieskolen.

"Vi er både ydmyge og glade over den tillid, så mange familier har vist os ved at vælge Marieskolen til som en del af deres børns uddannelse. Vores værdier – faglighed, dannelse og nærvær – er hjørnestenene i alt, hvad vi gør, og vi ser frem til at byde de nye elever velkommen til et skoleår, hvor disse værdier vil være i fokus hver dag.", siger Marieskolens ledelse Birgitte Klippert og Sarah Røll.

Selvom skolen åbner med rekordmange elever, er der stadig ledige pladser på flere klassetrin. Skolen ser frem til at byde endnu flere elever og deres familier velkommen og fortsætter med at arbejde for at gøre Marieskolen til det bedste sted for læring og trivsel.

Marieskolen åbnede i 2015, og dengang startede de med 54 elever. Allerede to år efter var elevtallet fordoblet, og nu – et år inden skolens 10-års jubilæum – tæller skolen endnu en fordobling med mere end 200 elever. Der er plads til 218 elever på skolen, og der er dermed stadig plads til flere.

Marieskolen differentierer sig foruden deres værdier ved niveaudelt undervisning, morgensamling hver dag og lejrskole hvert år. Dertil har skolen en klub for elever fra 4.-6. klasse.

På artikelfoto ses elever og personale 1. skoledag i 2023, men i år kommer der endnu flere på fotoet når man møder ind mandag morgen

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT