Kommune inviterer tilflyttere til brunch

Kommune inviterer tilflyttere til brunch

Tønder Kommune vil gerne byde nye tilflyttere velkommen i Tønder kommune. Derfor er der udsendt en invitation til alle nye borgere i kommunen, hvor de inviteresa til tilflytterbrunch. 

Kommunen afholder disse tilflytterbrunch med jævne mellemrum for at give nye borgere informationer om Kommunen og hvordan de nye tilflyttere kan blive integreret i kommunen. Arrangementet er en god mulighed for tilflyttere til at lære deres nye lokalsamfund bedre at kende og skabe værdifulde kontakter.

Næste tilflytterbrunch bliver søndag den 2. juni 2024 kl 10-13, hvor det afholdes i Klosterhallerne, Idrætsvej 1, 6240 Løgumkloster

Programmet byder på:
- Velkomst ved Borgmester Jørgen Popp Petersen.
- Præsentation af lokalråd og kommunens forskellige services og foreninger.
- Oplæg om frivilligt arbejde ved Tønder Festival.
- Brunch og netværksmuligheder.
- "Mød din kommune"-speeddating med repræsentanter fra skoleforvaltningen, jobcenteret, kulturskolen og mange flere.

Tilflytterbrunchen er designet til at gøre overgangen til livet i Tønder Kommune så smidig som muligt for tilflyttere og deres familie. Der vil være aktiviteter for børnene, så forældrene kan fokusere på at netværke og stille spørgsmål i ro og mag. 

Tilmelding: Send en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest den 20. maj 2024. Angiv antal deltagere, børns alder og hjemby, hvorved at Kommunen kan tilpasse aktiviteterne bedst muligt.

Kender du en tilflytter i området? Del gerne denne invitation med dem og hjælp os med at byde dem velkommen, lyder det fra Tønder Kommune

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT