Endnu en ny uddannelse ser dagens lys på Det Blå Gymnasium Tønder

Endnu en ny uddannelse ser dagens lys på Det Blå Gymnasium Tønder

Tønder Golf Akademi: Kombiner uddannelse og golf på eliteniveau

Nyt tilbud fra 2025/2026

Fra skoleåret 2025/2026 tilbyder Det Blå Gymnasium Tønder en unik mulighed for elever at kombinere en studentereksamen med golftræning på højeste niveau. Dette nye initiativ er et samarbejde mellem Det Blå Gymnasium, ECCO og Tønder Golf Klub.

Carsten Uggerholt Eriksen, direktør for Det Blå Gymnasium Tønder, udtrykker stor glæde over det nye tilbud: “Vi er meget glade for, at det er lykkes at samle et trekløver af aktører, hvor vi i fællesskab kan sammensætte et unikt tilbud om at tage en studentereksamen på HHX eller HTX samtidig med at der også kommer golf på skemaet.”

Træning og uddannelse i topklasse

Eleverne vil træne på Tønder Golf Klubs bane i sommerhalvåret og benytte klubbens Trackman-simulator til teknisk træning. Derudover vil træningen foregå i de moderne faciliteter på ECCO-centeret, hvor der er mulighed for indendørs golftræning.

Støtte fra ECCO

ECCO støtter initiativet for at fremme golfsporten blandt unge i Danmark og styrke uddannelsesrammerne i lokalsamfundet. Salgsdirektør Thomas Gøgsig udtaler: “Golf er en grundlæggende del af vores forretning og historie, så det falder os helt naturligt at støtte op om at fremme golf som sport blandt de unge i Danmark.”

Tønder Golf klub: en central del af talentudviklingen

Formanden for Tønder Golf Klub, Henrik Sønnichsen, er stolt over klubbens rolle i talentudviklingen: “Med Tønder Golf Akademi skaber vi et unikt træningsmiljø for unge talenter. Gennem vores topmoderne baner og træningsfaciliteter, kan vi give dem de bedste forudsætninger for sportslig og personlig udvikling.”

Tilmelding og krav

For at tilmelde sig Tønder Golf Akademi, skal interesserede deltage i informationsmøder i december og januar. Der kan være specifikke krav til golfniveau, såsom handicap, prøvespil og tidligere erfaringer. Kontakt Det Blå Gymnasium Tønder for præcise oplysninger om tilmeldingsprocessen.

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT