YouTube stjerner gæstede Schweizerhalle

YouTube stjerner gæstede Schweizerhalle

Artikel af Domenika & Victoria, ungdomsrapportere på TønderNYT

Tønder Kommunes biblioteker arrrangerer forskellige events i Schweizerhalle i Tønder.

Lørdag trak de meget populære YouTube Stjerner RobinSamse mange forældre og deres børn til. Billetterne var så eftertragtede at biblioteket måtte udvide med flere pladser senest fredag. Efterspørgslen var meget stor til de knapt 200 billetter som var sat til salg. 

 
 
 
 
Bag det populære YouTube stjernepar står Robin og Samrita eller som hun også kaldes Sammie 
 
Det er ikke blot på scenen og YouTube de danner par, det gør den 30-årige Robin fra Assens og 28-årige Samrita fra Aalborg også privat. De har været kæreste siden Robin var 16 år og skulle have lavet nogle skilte til sin webside. Han vidste at Samrita var god til at tegne, og derfor spurgte han hende om hun kunne lave et skilt til hans 16 årige fødselsdag. Skiltet skulle bruges til at hylde ham på hans webkanal han havde lavet dengang. 
 
De skrev meget sammen uden at møde hinanden fysisk. På et tidspunkt som Robin til at skrive at han elskede Samrita, og det var gengæld. Først ca 7 måneder efter at de var begyndt at skrive sammen og blevet kæreste mødte de hinanden fysisk. Siden har de været et meget kendt par især på YouTube-verden hvor de har omkring 400.000 abonementer på deres forskellige kanaler tilsammen. 
 
 
 
 

Ville ikke være med på YouTube men er blevet bidt af det

I 2007 begyndte Robin fra RobinSamse at lave YouTube videoer, hvor han de første år kun havde 300 følgere. En af de første videoer han havde lavet var med sin bror hvor de spiste pommes. Den fik 4000 visninger, og det føltes som noget stort for ham dengang. Men det antal er i dag et meget lille antal når de lægger videoer op på en af deres YT - kanaler.
 
Da Robin og Samrita mødtes var Samrita ikke glad for at være på YouTube eller kunne tænke sig at stå på en scene. De første år var det kun Robin som var med i YT videoer, som har rundet 2.500 videoer lagt op på YouTube kanalerne. I 2012 begyndte de begge at lave videoer sammen på YouTube.
 
Men for 8 år siden kom minecraft frem. I starten vidste Samrita at hun ville blive afhængig af dette spil, så hun undgik det egentlig i starten. 
 
Alligevel blev det til at Robin og Sammie begyndte at optage videoer mens de sad og spillede efter skoletid, hvor de snakkede om hvad deres dag i skolen havde gået med. De mange seer af videoerne var vilde med det der blev lagt op, og det fangede Samrita så hun og Robin gik all-in i 2015 og blev fuldtidsbeskæftiget YouTubere.
 
I løbet af de mange år har de spillet forskellige spil, mens de har hyggesnakket om alt og derefter lagt det op på YouTube. 
 
 
 

Stor spørgelyst fra de fremmødte

Der gik ikke mange sekunder fra at Samrita og Robin havde spurgt om de ikke skulle have nogle spørgsmål fra salen til at de første hænder var i luften, og spørgelysten blev ved i lang tid. Undervejs blev der også trukket nogle præmier der bestod af merchs fra stjerneparrets webshop. Børnene var helt vilde med det, at selv numrene som der blev trukket også skulle trækkes lod om.
 
Et af de spørgsmål parret fik var "tror I i nogensinde  i stopper på YouTube”. Det vidste de ikke men de håber at de kan blive ved så længe som muligt og at folk stadig vil se dem også når de bliver ældre. Her fortalte de om Konkean som er ældre end dem, men som stadig trækker en del seere til sine videoer.
 
 
 
 

Elsker katte

Robin og Samrita er kendte hos deres seer for deres to katte. Den ene hedder Chilli og den anden Mayo. Det afstedkom flere spørgsmål. Blandt andet om de ville have flere katte. "Ja" lød svaret promte. Parret havde også fået en til. Den skulle så hedde Ketchup. Desværre den de fik kunne ikke med de to andre katte, så de måtte af med den igen efter ca 14 dage. 
 
Børnene i salen ville vide om kattene var med i dag, og om hvordan de blev passet når parret var på rejse i Japan. Når parret er længere væk så kommer Robins søster og passer kattene de har har fortalte den mandlige del af parret. 
 
Da RobinSamse blev spurgt om de skulle have deres egen chipsvariant som andre YouTubere også har, fortale de at deres variant var taget. Det var Morten Münster som havde taget Chilli og Mayo hvor han havde blandet det sammen.
 
Deres to katte var der også en pige som kom med der havde lavet portrætter af Chilli og Mayo i perler
 
 
 

Seer engelske YouTubere

Robin ser ikke meget video som andre danske YouTubere lægger op, Derimod ser han gerne engelske YouTubere som skiller en computer ad eller en brødrister. 
 
Men de har en god fælles ven blandt danske YouTubere - det er Lasse Vestergaard, som stammer fra Esbjergområdet. Lasse kom de til at kende via nogle telefonsnakke hvor en del mødtes til fælles telefonkald, og tilbage var tit kun Lasse, Robin og Samrita så på den måde kom de til at lære hinanden at kende. 
 
I sidste år drog de også på en landsturne til 10 byer hvor RobinSamse optrådte med deres show sammen med Lasse Vestergaard.
 
 
 
 

Måtte finde på noget for at gøre det sjovt at de blev forlovet

Efter nogle år sammen, gik Robin og tænkte på hvordan han kunne spørge Samrita om de skulle forloves. Men efter at have tænkt og tænkt endte det med at han i sidste ende spurgte Samrita om hun ville med ud og se hans nye værktøj i værkstedet. Her havde han gemt deres forlovelsesringe. Mens han viser sit nye værktøj frem, kommer pludselig også en ring frem og han spørger om de skal forloves. 

"JAAaaaa" blev svaret, og der blev grinet meget over den måde Robin fik gjort det på.
 
Spørgelysten ville ikke ende tage, så efter ca 5 kvarter på scenen,  var det blevet til Meet & Greet med Robin og Samrita i Schweizerhalles Foyer.
 
Der var stor interesse for at komme til at få et foto med børnenes idoler. Ligesom deres autografer var eftertragtede. Det var ikke blot på de postkost som RobinSamse havde medbragt men der skulle også skrives på mange forskellige dele. Det var lige fra tasker, T-shirts, en julesweeter over mobilcovers og sågalt en keyhanger til 17 børn der ville have autograf på en eller begge af deres sko.
 
På et tidspunkt udbryder Samrita "Hvad har Tønder med sko?". De fortæller bagefter til TønderNYTs udsendte, at det typisk kun er 1-2 par sko når de er ude og skrive autografer, hvor børn vil have deres autografer på sko. Derfor undrede det dem meget at i Tønder var der så mange som havde fået den idé at der skulle autografer på skoene. 
 
Under den også ca 5 kvarter lange seance med autografer og fotografering, var der flere både børn og deres forældre som stor begejstring for at nu blev deres børn fotograferet med de kendte YouTuber stjerner Robin og Samrita. 
 
 
 

Det var ikke kun autografer der blev uddelt

Selvom det var autogramkort børnene kunne få udleveret, kom mange af dem med gaver til deres store idoler. Det var ligefra malerier, tegninger og mange andre ting, som børnene havde siddet og brugt tid på at lave til parret. 
 
Der var også en del ønsker som kom fra de mange gæster til lørdagens arrangement i Schweizerhalle, hvor de håbede på at YouTubestjernerne ville lave flere videoer med forskellige spil.
 
Du kan se her det store bord med de mange gaver. Blandt andet var der også noget slik, som helt sikkert skulle spises på vejen hjem til Fyn, hvor de bor. 
 
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT