Johannes kaffebar 2.0 flytter ind på torvet i Tønder

Johannes kaffebar 2.0 flytter ind på torvet i Tønder

Genåbning af Johannes Kaffebar - i nye klæder

Når sommeren melder sin ankomst, sker det i følgeskab af lækre varme- og kolde drikke på Tønders torv. Johannes kaffebar genåbner nemlig i en version 2.0. 

Jytte og Bo besluttede at lukke deres kaffebar og madsted Johannes i vinterhalvåret 2017. Siden da har de begge beskæftiget sig med kaffe som en sideløbende hobby, imens de hver især har varetaget deres fuldtidsarbejde. Sådan vil det fortsat komme til at blive. Bag disken i den nye version af Johannes kaffebar, vil det nemlig være parrets datter Line, som er at finde. Hun bliver bestyrer af stedet og vil drive forretningen i dagligdagen. 

Alle tre parter er enige om, at Tønder by mangler en kaffebar, hvor smagssanserne kan komme ekstra meget på arbejde i en rolig atmosfære. På menuen vil der – foruden forskellige lækre kaffedrikke – være enkelte små retter, som kan nydes i frokoststunden. Her kan det allerede nu afsløres, at en gammel kending fra Johannes tidligere menukort vil gøre sit indtog igen. 

Johannes kaffebar 2.0 vil åbne i lokalerne som deles med Tønder Turistbureau – et samarbejde som alle parter ser meget frem til. 

”Det glæder mig rigtig meget, at der kommer en kvalitets-kaffebar i lokalerne, som tidligere har været fremlejet til Garn by Jacobsen. Kaffebar og Turistinformation er en velfungerende kombination i København hvor Copenhagen Visitor Service deler hus med Lagkagehuset lige overfor Tivolis Hovedindgang. Vores placering i Jysk Fynske Mediers ejendom på Torvet er ideel til både turistinformation og til kaffebar. Tønders besøgende kan starte deres besøg med at nyde god gourmet kaffe eller te og lidt lækkert i Johannes Kaffebar og i ro og mag se brochurer og kort og få inspiration til besøget i Tønder By og Tøndermarsken.” fortæller Turistdirektør Colin Seymour

Kifaru kaffebønnerne, som barista og bestyrer Line kommer til at arbejde med, kommer fra Sønderjyden Christian Jebsens bæredygtige kaffefarm i Tanzania. Så gæsterne kan se frem til masser af kvalitet og velsmag.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT