Tønder Unge- og Kulturråd deltager på årets Folkemøde

Tønder Unge- og Kulturråd deltager på årets Folkemøde

TUK - Tønder Unge- og Kulturråd ar i samarbejde med UngTønder sendt flere unge afsted til årets Folkemøde på Bornholm. Her deltager de i Camp Ung Agenda sammen med 5000 andre unge. 

Tønder Unge- og Kulturråd er relativt nyetableret og et af de første aktiviteter de har er at deltage ved årets Folkemøde

Ved årets folkemøde har man samlet de mange unge, som får en masse oplevelser sammen med de mange andre unge fra hele Danmark.

Ung Agenda er et projekt, som er et partnerskab mellem Folkemødet og Tuborgfondet. Formålet med Ung Agenda er at engagere flere unge mellem 16 og 30 år i Folkemødet. Ved årets Folkemøde regner man med at der vil komme omkring 60.000 personer fra hele Danmark for at netværke og høre på de mange talere ved de mange events der er i disse dage på Bornholdm. 

Formålet med Ung Agenda er, at det skal skabe bedre rammer for unges deltagelse. Bl.a. ved at: tilbyde pakkerejser, så det er nemt og billigt at komme med. Mange klager over at det er meget dyrt at kunne tage afsted til Folkemødet, grundet at priser bliver sat op i denne periode. 

Derudover tilbydes gratis scenetider, så man kan komme på scenen med sit eget event. Desuden vil de kunne skabe en platform for jer, der vil debattere: Fremtidens Stemmer. Endelig vil de også kunne lytte, spørge og udvikle

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT