Norlys skærer ind til kernen og gør det enkelt at være elkunde

Norlys skærer ind til kernen og gør det enkelt at være elkunde

Norlys lancerer et nyt elprodukt med fast pris en måned ad gangen og halverer samtidig antallet af elprodukter.

Det skal være enkelt at være elkunde, og derfor halverer Norlys nu antallet af elprodukter. Fra 1. juli skal elkunderne derfor blot vælge mellem to produkter: FlexEl og det nye MånedsEl.  Det skriver Norlys i en udsendt pressemeddelelse. 

FlexEl er til de kunder, der ønsker at udnytte de variable timepriser og lægge deres forbrug der, hvor elprisen er lavest, mens kunderne med det nye MånedsEl-produkt får en fast elpris på strømmen én måned ad gangen.

- Vi vil tilbyde de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder, og derfor gør vi nu vores produktudvalg mere simpelt og relevant. Med MånedsEl ligger elprisen fast en måned ad gangen i stedet for et kvartal. Det betyder, at prisen bedre afspejler udviklingen i elmarkedet, og samtidig betaler kunderne kun for en måneds faktisk forbrug, siger Mads Brøgger, direktør i Norlys’ energiforretning.

Norlys udfaser dermed de to eksisterende fastprisprodukter kaldet PuljeEl og det matchende BoligEl til boligforeningskunder. De kunder, som i dag har et af de to produkter, bliver flyttet til MånedsEl og vil fremover blive månedsafregnet i stedet for tre måneders aconto.

Farvel til KombiEl

Derudover lukker Norlys ned for KombiEl, der blev lanceret under energikrisen. Her fik elkunderne halvdelen af deres forbrug til en fast elpris, mens den anden halvdel fulgte timeprisen.

Med det produkt havde kunderne både sikkerheden ved en fast kendt elpris, og samtidig var der en gevinst ved at tilrettelægge forbruget efter de billigste timer.

- Vi stod i en helt anden situation, da vi som de første for snart halvandet år siden kunne tilbyde trængte elkunder et produkt, der tog det bedste fra begge verdener. I dag har elpriserne fundet tilbage til et lavere og mere stabilt niveau, og det har også smittet af på interessen for KombiEl. Det var det rigtige produkt på det tidspunkt, men i dag er tiden løbet fra det, så derfor lukker vi for det, siger Mads Brøgger.

De kunder, der i dag har KombiEl bliver fra 1. juli flyttet til FlexEl.

Alle kunder, der bliver berørt af ændringen i produktudbuddet, er blevet informeret om ændringerne, der automatisk træder i kraft 1. juli.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT