Skal din kage bedømmes af Mette Blomsterberg?

Skal din kage bedømmes af Mette Blomsterberg?

Når Sønderjysk Kagefestival afholdes lørdag den 20. april i Tønder. er der også en stor kagekonkurrence, hvor der er en speciel præmie på højkant. Det er en Mette Blomsterberg Ismaskine, og hun er selv med til at afgøre hvem der skal vinde denne flotte præmie

"Vil du bevise dine bageevner og konkurrere om titlen som Danmarks bedste lagkagebager? Tilmeld dig nu til DM i lagkage til soenderjysk kagefestival den 20. april!" fortæller Sønderjysk Kagefestival i et opslag på facebook.

"Selv hylder vi traditionen med det Sønderjyske Kaffebord ved at sætte fokus på lagkager med et royalt tvist - inspireret af det seneste tronskifte. Alle er velkomne til at deltage, så længe din lagkage udstråler kreativitet og smag. Tilmeld dig ved at sende en mail til Erik på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi er samme med F&H Group sponsor af den fantastisk vinderpræmie - en Blomsterbergs Ismaskine til en værdi af 3499 kr! Lad os se, hvad du kan trylle frem!" hedder det videre i opslaget

Det er Hans Iversen & Søn samt F&H Group der er sponsor for den fine vinderpræmie. 

 

 

Klippekort til kager

Vil du hellere gå og smage på forskellige kager, så har Sønderjysk Kagefestival også arrangeret at der er 7 steder i Tønder midtby, at du kan smager 21 kager i alt. 

Det er kager fra Klosterbageriet, Frankel5, Guldbageren vor Bager, Kvickly Bager, Vadehavets oplevelser, EUC og Cafe VIctoria.

Du kan købe klippekort til disse kager ved at klippe her

Skal du være en del af Sønderjysk Kagefestival og det store kagebord i Tønders gågade på lørdag kl. 11-15, hvor du kan opleve Mette Blomsterberg som en af de kyndige dommere ved DM i lagkage, og Markus Grigo kendt fra bageprogram på DR som vært, så skynd dig at købe din billet nu, online salg slutter torsdag aften, og der er kun få billetter til salg på dagen. 

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT