Der køres for hurtigt

Der køres for hurtigt

Et af redaktionsmedlemmerne blev i dag stoppet da vi skulle ind på Flensborglandevej mellem Tønder og Jejsing (rute 8)

Her foregår der asfalteringsarbejde pt, men vejfolkene frygter for deres liv. "Kørt forsigtigt vi vil gerne have alle vores folk på arbejde igen i morgen", lød det fra manden som stod ved porten i denne uge.

Da vi spørger ind til om der bliver kørt for stærkt på stærkningen, hvor der pt er ned til 50 km/t, så siger han "Ja min formand har lige fortalt mig at der er flere som kører 70-80 km/t lige forbi hvor vi arbejder. Vi håber sådan at folk bare vil sænke farten"

Asfalteringsarbejdet foregår i denne uge, og måske også i næste uge, fortæller portvagten videre til TønderNYT. Men han har af flere fået at vide at folk er meget trætte af at det tager så lang tid at asfaltere stykke. 

"Vi vil gerne lave et godt stykke arbejde, og vi har fået frem til den 26 april til at lave vejen" fortæller han videre. 

 

Den røde linie er hvor det kun er beboere som har adgang. Øvrige skal køre ad den blå omkørsel

 

Det er kun folk som bor på strækningen, som vi giver tilladelse til at køre ind, men vi kan også se at andre smutter igennem. "Der kørte lige en med pæn fart igennem, som skulle spille golf kunne jeg lige se" siger portvagten. Det sker da han er ved at skubbe afspærringen på plads igen efter at en lokal beboer har fået lov til at køre på strækningen. 

Folk der skal spille goft i Tønder Golf klub er ellers blevet anvist at skulle køre over Hostrup for at komme til golfbanen, men det er ikke alle som vil acceptere dette

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT