Ny forretning i Kogade

Ny forretning i Kogade

Butikslokalet på hjørnet af Vestergade og Kogade i Tønder er nu udlejet. 

Her kommer noget som ikke er i Tønder by på nuværende tidspunkt for den kvindelige del af parret som har lejet sig ind i lokalerne.

Catharina og hendes mand er nu igang med at skulle indrette de godt 100 m2 store butik. De har været flere gange forbi for at kikke på Tønder by og i fredags skrev de så under på lejekontrakten på Kogade 1 i Tønder.

Parret er tilflyttet fra Eckernförde, hvor hun har har sit eget likørmærke "Whydah Priate". Et mærke hun tager nu med til Danmark, og de er igang med at indrette butikken, hvor der bliver salg af forskellige slags likøre, samt lidt nyt tøj. "Det er ligesom vi havde det i Tyskland" fortæller Catharina til TønderNYT, da vi snakker med dem onsdag formiddag foran butikken i Tønder. 

Hendes mand Krischan, har Whydah Pirate Ink. Han har siden 2004 arbejdet med tattoos, og har i Tyskland også arbejdet efter de danske retningslinier for tattoo forretninger, fortæller han. "I Tyskland er der slet ikke de samme strenge retningslinier som i Danmark. Vi havde besøg af sundhedsmyndighederne for at de skulle godkende vores tattoo butik, men jeg vidste mere om kravene end dem der kom, fortæller han videre.

Deres butik på hjørnet af Vestergade og Kogade vil have åben ligesom de øvrige butikker i Tønders gågadesystem fortæller parret. I en lille del af butikken bliver der et tattooveringsrum, mens den anden del som ligger ud mod Vestergade bliver til likørbutikken, hvor man også kan sidde ned og smage på likørerne. 

Hvornår åbner I så? Vi regner med at åbne senest 1. juni, men hvis alle godkendelser går hurtigere igennem så åbner vi også op før, lyder svaret fra Catharina. 

Parret er flyttet til Tønder kommune, da de holder meget af den danske mentalitet, naturen her og de går på sprogskole for at lære det danske sprog. 

Du kan følge den nye butik på deres instagramprofil "Wonderland_tonder"

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT