Sønderjyske Fodbold skriver kontrakt med Jakob Busk

Sønderjyske Fodbold har skrevet en toårig kontrakt med 30-årige Jakob Busk, der kommer til Sønderjylland efter otte år i Bundesliga-klubben Union Berlin.

Sønderjyske Fodbold forstærker truppen frem mod den kommende sæson i 3F Superligaen.

Klubben har skrevet en toårig kontrakt med den 30-årige målmand Jakob Busk, der har været i Bundesliga-klubben Union Berlin i de seneste otte sæsoner.

Jakob Busk fik sin fodboldopdragelse i FC København, hvor han også fik sin førsteholdsdebut i 3F Superligaen, inden han blev udlejet til AC Horsens og norske Sandefjord. I 2016 skiftede han til Union Berlin, hvor han har opnået 57 førsteholdskampe for det stærke tyske hold.

Sportschef Casper Daather siger om kontrakten med Jakob Busk: Med tilgangen af Jakob Busk får vi en målmand, der skal være med til at løfte vores stærke målmandsteam til et endnu højere niveau. Han har karakter og personlighed både på og uden for banen, og han vender hjem til Danmark med stor ærgerrighed, og han virker meget sulten på vores projekt i Sønderjyske Fodbold.

Vi får en stærk målmand med en god statur, der fylder godt i feltet. Han er en rutineret målmand, der kommer med en stor erfaring fra et unikt præstationsmiljø i Bundesligaen. Han har gode lederegenskaber, og han skal være med til at løfte vores samlede kvalitet og forventningerne til hinanden, siger Casper Daather.

Jakob Busk ser frem til at blive en del af Sønderjyske Fodbold efter sommerferien.

- Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Jeg glæder mig til at blive en del af det spændende projekt, som klubben har været i gang med et stykke tid, og jeg vil gerne være med til at tage de næste skridt på den rejse. Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af folkene omkring klubben, og jeg glæder mig til at blive en del af projektet.

- Efter rigtig mange år i udlandet glæder jeg mig til komme tilbage til Superligaen, som også har udviklet sig godt, siden jeg senest var i Danmark. Jeg ser frem til de nye opgaver, der venter i Sønderjyske Fodbold, og jeg glæder mig til at møde fansene og mine nye holdkammerater efter sommerferien, siger Jakob Busk.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT