Gurli Gris er kommet til Legoland i Billund

Gurli Gris er kommet til Legoland i Billund

Legoland har udvidet området for de mindste gæster. Det sker efter at Legoland åbnede Duplo Gurli Gris området i Legoland.

Området er 1.500 m2 stort og er legestedet for Gurli gris elskere eller på engelsk Peppa Pig Playground.

 

 

Op til åbningen på åbningsdagen var der meget regn og blæst, så der var nok at holde styr på. 

100 store balloner skjulte indgangen til det helt nye LEGO DUPLO Gurli Gris område. Derfor var der mange børn og voksne, som stod og ventede på at klokken skulle blive 10.30 for at ballonerne skulle gå til side så de kunne komme ind og lege i det nye område.

Ligesom området åbnede, forsvandt både den meget regn, så det var til at komme ind og se det live dukketeater som kan ses flere gange dagligt i løbet af sæsonen. Det var tydeligt at se hvor populær Gurli Gris er blandt de mange gæster som kom på åbningsdagen.

 

 

Legoland har startet årets sæson

Som traditionen tro så starter Legoland deres sæson i weekenden før påske. og i år var det noget tidligere, men det afholdte ikke de mange gæster i at møde op til årets første åbningsdag. Allerede kl 09 en time før portenen så til Legoland gik op var de første gæster ankommet. 

I løbet af den time kom flere og flere, som ved fælles hjælp talte ned til at portene gik op og folk kunne skynde sig ind for at prøve de forskellige aktiviteter i Legoland. 

 

“Det er altid spændende at åbne et nyt område, men at være det allerførste sted i verden, der kan byde gæster velkommen i den unikke kombination mellem to store legetøjsmærker LEGO DUPLO og Hasbro’s Gurli Gris, gør denne åbning til noget helt særligt. Vi er meget stolte af resultatet, og vi er overbeviste om, at vores gæster vil elske det lige så meget, som vi gør her i LEGOLAND. Det virker i hvert fald som om, de allerede har godkendt det,” siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND, i en udsendt pressemeddelelse.

Det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område i LEGOLAND er designet ud fra den kommende LEGO DUPLO Gurli Gris produktserie med velkendte elementer fra Gurli Gris universet. Serien kommer senere i år, fortæller Christian Woller til TønderNYT da vi taler med ham om Gurli Gris området.

“Når vi designer en ny LEGO DUPLO serie, stræber vi altid efter at fremme fantasi og kreativitet blandt de yngste børn, og derfor er jeg også meget begejstret over at se, hvor godt vores samarbejde og snart tilgængelige produkter med Gurli Gris er kommet til live her i LEGOLAND.

Det er fuldstændig som at træde ind i LEGO DUPLO Gurli Gris æskerne med en-til-en elementer, som børnene kan udforske her og bygger videre på derhjemme efter deres besøg i LEGOLAND”, siger Michaela Edgerley Šťovíček, Head of Product LEGO DUPLO.

 

 

Gurli og Gustavs dukketeater

Gæsterne, der deltog i åbningen af det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område, fik den unikke mulighed at være det allerførste publikum, som kunne opleve en af hovedattraktionerne i det nye område – et live dukketeater med en LEGO DUPLO dukkeversion af Gurli Gris og hendes lillebror Gustav Gris som hovedroller.

“Det er fantastisk at se, hvordan vores gæster og særligt de yngste har modtaget dukketeateret i vores nye LEGO DUPLO Gurli Gris område. Det er meget tydeligt, at vores gæster kender Gurli Gris rigtig godt”, siger Christian Woller.

Dukketeateret er et live dukketeater, der bliver spillet på en scene foran en digital baggrund, som ændrer sig i løbet af showet. Her møder gæsterne mange af de elskede karakterer fra Gurli Gris universet, imens de kan slænge sig i bløde sækkestole foran scenen, som alle var optagede med forventningsfulde børn under dagens åbning. Dukketeateret bliver vist 4-6 gange om dagen i hele LEGOLAND sæsonen.

Sjov for hele familien

Det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område rummer mange af de velkendte elementer fra Gurli Gris universet, som gæsterne kan udforske. De kan både tage et billede ved Gurlis hus, sætte sig ind Familien Gris’ røde bil, bruge tid på Bedstefar Gris’ båd, lege i Gurlis træhytte og selvfølgelig hoppe i mudderpøle. Alt sammen i en unik LEGO DUPLO verden med LEGO DUPLO klodser som inviterer gæsterne til at lege, fantasere og skabe sammen.

“LEGO DUPLO Gurli Gris området byder på en fantastisk kombination af leg, kreativitet og underholdning for hele familien. Det er uden tvivl et område, hvor vores yngste gæster kan bruge timer på at udforske, og jeg er glad for at se, hvor godt det nye område er blevet taget imod i dag. Jeg glæder mig til at følge vores gæsters reaktioner på området i løbet af sæsonen,” siger Christian Woller.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT