Får Danmarkspremiere i Tønder lørdag

Cirkus Trapez starter deres 2024 sommerforestilling i Tønder lørdag den 30 marts

Lørdag den 30. marts 24 kl 15 kan Tønder igen skrive på CV'et at byen har stået bag en danmarkspremiere. 

Det sker når Cirkus Trapez har deres danmarkspremiere på deres nye sommerforestilling 24 "I Drømmenes Verden 2024"

Cirkus Trappez har allerede opstillet deres telt på festivalspladsen, hvor de er ved at gøre klar til den store premiere på sommerforestillingen.lørdag. Desuden spilles søndag og mandag. Alle dage kl 15.

 

Årets forestilling handler om den unge smukke cirkusprinsesse, der altid har elsket cirkus, og drømt om at optræde som en rigtig cirkusprinsesse, i den magiske manege. Denne drøm gik i opfyldelse sidste år, hvor hun svævede højt oppe under cirkuskuplen.

Men drømmen slutter ikke her – For den unge cirkusprinsesse vil meget mere i cirkus, end bare at være cirkusprinsesse. Hendes allerstørste drøm er nemlig at blive cirkusdirektør. Hun beslutter sig derfor for at pakke sin kuffert, og drage ud i verdenen, for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Undervejs indlogere hun sig på et hotel, hvor hun falder i en dyb søvn, efter den lange rejse. Her begynder drømmen, for imens hun sover, drømmer hun drømmen om at blive cirkusdirektør.

Gensyn med unge og dygtige Jasmin Nørgård

i 2023 forestillingen havde Cirkus Trapez et nyt stjerneskud med på deres turne, da den unge og meget dygtige luftakrobat Jasmin Nørgård var med i forestillingen. Igen i år medvirker den blot 15 årige akrobat i forestillingen, og har i år fået en central hovedrollen i årets forestilling.
 
 
 

David Enoch gæster årets forestilling

I årets forestilling har Cirkus Trapez igen besøg af David Enoch, der er tilbage i Danmark indtil maj hvor han igen skal ud og optræde i udlandet. Desuden er der optræden af blandt andre Zsolty fra Ungarn, som er en ung begavet jonglør, der ikke bare jonglere med almindelige ting som bolde og kegler - Nej han jonglere både med flasker, hatte, en cigar og meget mere. I årets forestilling optræder han som karakteren Gigolo.

 

Svetlana med dresserede fritter

Cirkus Trapex kan også i årets sommerforestilling præsentere et nummer som man sjældent ser i cirkus. Det er nemlig dresserede fritter, som bliver fremført af Svetlana der til dagligt bor i Frankrig, når hun altså ikke er på turne rundt i hele Europa.
 
Selvom redaktionen på TønderNYT har mange cirkus forestillinger, så er det første gang vi oplever et nummer hvor dresserede fritter medvirker.
 
Mon ikke også Svetlana kommer med andre spændende dyr i løbet af forestillingen, det kan man se når man oplever forestillingen.

Skal rundt i Danmark med sommerforestillingen

Cirkus Trapez starter sommerturneen i Tønder og drager derefter videre rundt i Danmark. Efter at de har været i Tønder så fortsætter de til Løgumkloster den 6 april og videre til Kolding, hvorefter de vender tilbage til Sønderjylland. Her kan de også opleves  11+13. april i Haderslev, 14-15. april i Aabenraa inden de drager videre til Kruså den 17 april., hvor de fortsætter øst på til Gråsten og Sønderborg inden de spiller på Fyn og Langeland for i maj måned også at besøge byer på Lolland - Falster og Sjælland.
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT