Så pludselig en fremmed gå ind på sin grund og stjæle skilte

Så pludselig en fremmed gå ind på sin grund og stjæle skilte

Søndag aften efter spisetid, mens Svend Nielsen gik i sin urtehave på sin grund i Kongsmark, ser han pludselig en person løbe hen over grunden med Svend Nielsens skilte, der er opsat ved en dam på grunden.

Sagen er nu meldt til politiet, og sagen er nu under oprettelse hos Syd- og Sønderjyllands Politi

Politikommissær Christ T. Vesterdahl, Syd og Sønderjyllands Politi fortæller til TønderNYT, at sagen er så ny at den endnu ikke er kommet ind i deres system, og derfor hellere ikke med i døgnrapporten over anmeldelser. 

Svend Nielsens dam ligger op til et af de poolhuse, der er bygget lige op til hans ejendom. For at advare andre om dammens dybde, har han lavet nogle håndskrevne skilte. På et af disse står “WARNUNG  Der See ist tief”. Dammen er ca 1,7 meter dyb fortæller Gurli Nielsen til TønderNYT da vi taler med hende tirsdag formiddag om tyveriet.

Rundt om dammen er der også opsat stolper med reb så det skal hindre folk, der ikke kender hvor dyb dammen er i at træde ud i den. 

TønderNYT har set anmeldelsen, der er sendt til Politiet i Esbjerg. Her beskrives personen i anmeldelsen som ca 50 år lavstammet og buttet.

Svend Nielsen ser den buttede mand løbe hen til en parkeret bil på Gl. Skolevej, hvorfra han kører afsted. Det er en sort Mercedes kassevogn, hvor Svend Nielsen også når at aflæse registreringsnumret. Bilen er en fra 2017, som er leaset efter det det fremgår af Nummerplade.net. Redaktionen har kendskab til regnr.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT