Cheftræner, Kasper Sørensen stopper som træner i FC Sydvest 05 Tønder

Cheftræner, Kasper Sørensen stopper som træner i FC Sydvest 05 Tønder

Cheftræner Kasper Sørensen har opsagt sin stilling hos FC Sydvest 05 Tønder og fratræder efter forårssæsonen. Der er ingen dramatik forbundet med opsigelsen. Der har været et godt samarbejde, men Kasper mener, at tiden er inde til at søge nye udfordringer. Det fortæller FC Sydvest i en udsendt pressemeddelelse.

Kasper Sørensen har trådt sine barnesko i Tønder rent fodboldmæssigt og selv spillet i FC Sydvest ad flere omgange. Dengang FC Sydvest var et helt ungt og nyt samarbejde, kom Kasper med som 17-årig og var med i en række oprykninger. Faktisk nåede Kasper at spille over 250 officielle kampe for FC Sydvest og senere hos Brønshøj i 1.division. Kasper har ligeledes ydet en stor indsats i og omkring klubben og har siden januar 2022 stået i spidsen for 1. holdet som cheftræner.

“Kasper er en ung, talentfuld og ambitiøs træner. Hans faglige og menneskelige kompetencer er helt i top, han er altid 100% forberedt til træning og kamp. Vi håber, at Kasper en dag mulighed for at udleve sin drøm om at kunne leve af at være fodboldtræner. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med ham”, fortæller de 2 sportsansvarlige i FC Sydvest 05 Tønder Lars Abild og Kim Hvass.

Fra FC Sydvests side vil vi gerne sige Kasper en stor tak for indsatsen såvel indenfor som udenfor banen og vi ønsker ham held og lykke fremover, lyder det videre fra FC Sydvest i den udsendte pressemeddelelse.

Kasper Sørensen udtaler: “Jeg er glad for at have fået chancen for at træne min hjerteklub. Jeg overtog trænersædet i en af de sværeste perioder i klubbens historie, hvor der kun var en håndfuld spillere til rådighed til at starte med. Jeg er stolt over at have haft modet til at stå i spidsen for FC Sydvest 05 Tønder, den klub jeg har været en del af i over 15 år, og hvor jeg har givet alt af mig selv. Nu er tiden kommet til at jeg søger nye udfordringer. Tak til sponsorer og frivillige. Uden jer, intet FC Sydvest 05 Tønder”.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT