Nyt program og sæsonlancering

Nyt program og sæsonlancering

Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til en festlig lancering af sæson 2024/25 og åbning af det fysiske salg af Alsionpakkerne.

Der venter publikum en perlerække af fantastiske koncerter i hele Sønderjylland og Sydslesvig, som samtidig prøver at tilgodese de geografiske forskellige ønsker, men også løfter det kunstneriske niveau med nye og spændende internationale stjerne dirigenter og solister.
Musikchef Adam Stadnicki udtaler følgende om sæsonen:

”Det er en stor ære for mig som ny musikchef at stå i spidsen for det kulturelle fyrtårn, som Sønderjyllands Symfoniorkester er. Sæson 24/25 vil hylde kvinderne på podiet samt bringe orkestret helt om på den anden side af kloden på turné med nordisk musik til Japan.”

For dem, der elsker de store symfonier, spiller orkestret musik af Rakhmaninov, Tjajkovskij og Beethoven. Men orkestret byder også på mange koncerter, der rammer den bredere smag: ”Til dem, der elsker folkemusik og jazz, kan vi denne sæson stolt præsentere orkestret på Tønder
Festival, samt koncerten Nordisk Jul med Harald Haugaard og Helene Blum.

Benjamin Koppel kombinerer jazz med oplæsning af Sofie Gråbøl blandet sammen med symfonisk musik komponeret af Anders Koppel i vores bogkoncert Annas Sang.”, fortæller musikchefen.

Det er ikke kun programmet, der er nyt. Den garvede koncertgænger har sikkert hørt om ”Alsionpakken” – en populær pakkeløsning med god rabat. Som noget nyt i denne sæson, tilbyder orkestret to forskellige Alsionpakker: ”Den stoe” med 12 koncerter og ”Den bette” med 7 koncerter.

”På den måde når vi bredere ud blandt vores publikum, og giver koncertgængere flere muligheder at vælge imellem” siger kommunikationsmedabejder Gabrijela Lozancic.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT