Livio spiller sidste hjemmekamp på søndag

Livio spiller sidste hjemmekamp på søndag

TM Tønder Håndbold siger efter denne sæson farvel til højrebacken Livio Klausen. Livio spiller således sidste hjemmekamp i Tønderhal 2 i denne omgang søndag den 24. marts, når vi klokken 15:00 møder IK Skovbakken.

Sæson 2023/2024 er ved at være afsluttet, og i TM Tønder Håndbold er vi i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson. Heldigvis er der god kontinuitet i truppen, så vi i denkommende sæson ikke kommer til at opleve de mange udskiftninger.

Dog stopper højrebacken Livio Klausen i klubben den 30. juni 2024. Livio Klausen har spillet to sæsoner i TM Tønder, og sportschef Steen Thomsen giver LIvio flotte ord med på vejen:
”Livio kom sammen med Mathias Nikolajsen til klubben fra BSHs U-19 Ligahold. Igennem de to sæsoner, hvor han har været i Tønder, har han både på og uden for banen udviklet sig i en særdeles positiv retning, hvor han altid viser den rigtige indstilling.

Livio har først og fremmest lagt på den fysiske del, således han også er blevet en rigtig kompetent forsvarsspiller, som løser opgaverne på højreback. Hans talent er stort, og vi har også i angrebsdelen nyt godt af hans gode vurderingsspil, den direkte spillestil, det gode overblik og det drive som han gennem to sæsoner har vist hos TM Tønder. Livio bidrager i særdeleshed med at gøre sine medspillere gode.

Livio er samtidig en meget vellidt person på og omkring holdet, og med alle hans fine kompetencer havde vi gerne set ham fortsætte i klubben. Men Livio har meget tidligt på sæsonen på sin stille og ordentlige måde meddelt os, at han gerne vi ”hjem” til det midtjyske.

Vi vil således rigtig gerne kvittere for indsatsen igennem de to seneste sæsoner, ligesom vi ønsker Livio alt mulig held og lykke fremadrettet.”

Livio har været glad for de to år i TM Tønder:  ”De to år i TM Tønder har ikke bare været lærerige for mig på håndboldbanen. Jeg har udviklet mig både på og udenfor håndboldbanen, og det har været to år, hvor jeg har mødt en masse nye mennesker og fået gode oplevelser.

Derfor er jeg også lidt ærgerlig over, at jeg stopper efter denne sæson, men jeg har valgt at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne sende en stor tak til mine holdkammerater, trænere, holdledere og andre omkring klubben. Det har været to fantastiske år, hvor der har været en masse positive træninger, kampe og sociale tiltag, som jeg vil se tilbage på med stor glæde. Sidst vil jeg sende en stor tak til de mange fans og frivillige, som har været med til at gøre mine to i Tønder til en meget bedre oplevelse.”

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT