Skolekoncert byder på en populær sangskriver

Skolekoncert byder på en populær sangskriver

Skolekoncert 2024 på Tønder Festival

 I år kan de mange skoleelever glæde sig til at opleve den populære danske sangskriver Guldimund med band samt det store ungdomsorkester FolkBALTICA Ensemblet.

Det bliver en fest ved den store Open Air-scene. Op mod 5.000 skoleelever fra hele Syd- og Sønderjylland og fra den anden side af grænsen er traditionen tro inviteret til skolekoncerten på Tønder Festival.

Jubilæumsåret 2024 byder på to fornemme navne, når det går løs med skolekoncerten. Der er gensyn med FolkBALTICA Ensemblet, som har rødder i det danske og tyske fællesskab. Det 50 mand store ensemble af unge musikere krydser grænser geografisk og musikalsk for traditionel og nutidig folkemusik. 

Tønder Festival har en særlig gave til de unge festivalgæster ved skolekoncerten, nemlig den danske stjerne Guldimund. Sangskriver, sanger og musiker Asger Nordtorp Pedersen med kunstnernavnet Guldimund er på få år braget igennem og er et af største danske musiknavne lige nu. Hans seneste album “Jeg venter i lyset” fra 2023 fik femstjernede anmeldelser, og han har indkasseret flere priser. Guldimund optræder med sit band, og skolekoncerten er eneste optræden under festivalen.

Skolekoncerten finder sted på Open Air Scenen torsdag 22. august kl. 9.45 til 11.30

Skolekoncerten er gratis. Skolerne skal dog selv sørge for transport til og fra koncerten.

OBS. Der serveres ikke alkohol til arrangementet.

Interesserede skoler kan henvende sig til: Mai Borup Uhre This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT