Marsk Camp får nyt lederskab

Marsk Camp får nyt lederskab

Marsk Camp har i dag offentliggjort at de pr 1. juni 2024 får nyt lederskab efter at nuværende køkkenchef og restaurantchef har søgt nye udfordringer.

Det bliver den kendte Maria Bøje Degn, der igennem 15 år stod bag Fru Dax på Lakolk. Maria Bøje Degn vender nu tilbage til branchen efter at hun i efteråret solgte sine to restauranter Fru Dax og Hr Dax på Lakolk til en fra Esbjerg.

Med ansættelsen af den kendte  restauratør i ledelsen fra 1. juni markerer det starten på en tid med fornyet vision, fortæller Marsk Camp i en udsendt pressemeddelelse. 

Samtidig lyder der en tak til de bærende kræfter i køkkenet for deres indsats og engagement. Skønt disse ændringer kommer som en overraskelse, er vi fyldt med taknemmelighed over for Maria Bøje Degn som påtager sig denne store opgave og føre Marsk Camp videre i fremtiden, samt sætte sit eget præg på Marsk Camp.

Nye begyndelser og opfølgning på eksisterende aftaler

Marsk Camp forpligter sig til at vedligeholde den service, vores gæster forventer, og vil fortsætte uden afbrydelse med de planlagte arrangementer og selskaber. Har i et selskab i kalenderen hos os, vil I blive kontaktet, for at gennemgå jeres arrangement. Maria og resten af holdets indsats vil garantere, at Marsk Camp forbliver det naturlige valg for betydningsfulde begivenheder og mindeværdige oplevelser.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT