Festival bliver til teaterkoncert

Festival bliver til teaterkoncert

I 2025 kan du komme til at opleve Tønder Festival som en teaterkoncert. Det sker når Kolding Egnsteater hylder Tønder Festivalen med en teaterkoncert. Men hvilke minder og sange er det lige du tænker på når du hører ordet "Tønder Festival".

Du kan nu give dit bidrag til Kolding Egnsteater om hvilken sang og minde du tænker tilbage på

Det bliver i februar 2025 at Egnsteatret slår dørerne op for teaterkoncerten, og med dit input er du samtidig med i lodtrækningen om billetter til dette års Tønder Festival.

Kolding Egnsteater efterlyser derfor indtryk som kan give forestillingen den helt rigtige Tønder Festival-følelse. Det kan være det nummer, der virkelig har sat sit indtryk på dig, en liveoplevelse som du aldrig glemmer eller lige den sang du skrålede med på så du blev hæs eller den historie du aldrig bliver træt af at genfortælle om din oplevelse på en af Tønder Festivalerne. 

Vind 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024

Måske har du været trofast festivalgæst siden 1974 eller måske har du besøgt Tønder Festival en enkelt gang. Uanset hvor mange gange du har deltaget på Tønder Festival, har Kolding Egnsteater brug for dine mindeværdige øjeblikke.

Indsend dit Tønder Festival-minde og vær med i lodtrækningen om 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024, samt 5 x 2 billetter til teaterkoncerten TRUBADUR i foråret 2025 på Kolding Egnsteater.

Vinderne får direkte besked d. 31. maj 2024.

Man kan indsende sine oplevelser til Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT