Præmie bød på mere end der var lovet

Præmie bød på mere end der var lovet
Hvert år har Nationalpark Vadehavet og Visit Rømø & Tønder en stand på Tønder Festivalen. Dette havde de også sidste år, hvor der var en præmie i deres pub quiz. 
 
Præmien blev indløst i går, men der var mere med end lovet

Nationalpark Vadehavet har en lille båd, som de sejler ud med fra Kammerslusen ved Ribe. Båden bruges til forskellige formål.
 
Lørdag blev Nationalparkens båd "Vadehavet" brug i forbindelse med den præmie som en familie havde vundet i Nationalparken og turistforeningens pub quiz. Her tog man på togt med familien.
 
Undervejs på togtet så man flere ting i Vadehavet, og havde en skøn tur, fortæller direktøren for Visit Rømø & Tønder. Blandt andet så gæster og besætningen flere sæler
 
 
 
Men på vej på hjem ved udmundingen af Ribe Å kom den vindende familie til at opleve endnu mere. Og det var slet ikke planlagt.
 
Båden "Vadehavet" får pludselig motorstop og kan derfor ikke sejle videre. Den driver på grund, selvom den er meget flat i bundet af båden, så den burde kunne sejle de fleste steder af Vadehavet. 
 
"Heldigvis var der en anden båd i nærheden som kunne evakuere familien og besætningen i land. Det sker lige inden at vandet bliver for lavt til at den anden båd kunne sejle til dem på Vadehavet" fortæller Colin John Seymour Jr i et facebookopslag om turen
 
Båden "Vadehavet står nu på vaden og venter på motorhjælp og højvande så den kan komme ind til kaj igen for at blive lavet.
 
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT