Joey Moe havde Danmarkspremiere på sin film i Kino1&2

Joey Moe havde Danmarkspremiere på sin film i Kino1&2
Anmeldelse af Ripple 6 af 6 stjerner
 
Filmen "Ripple" er musikeren Joey Moe's afgangsprojekt fra filmskolen, hvor han de sidste 3 år har studeret filmmanuskript og instruktøruddannelsen.
Vi tror ikke at vi tidligere har set en så gennemført afgangsfilm, som denne Ripple, og Joey Moe kan være meget stolt af sin film.
 
Filmen har tidligere været vist i Hollywood hvor de to store filmselskaber har vist interesse for at lave en 2'er, og det er velbegrundet når man har set filmen.
 
Filmen har et plot som har en overraskende drejning, der først afsløres lige til sidst. Vi skal derfor her ikke skrive om handlingen i filmen, da vi kun kan anbefale at man går ind og ser filmen i stedet for.
 
Selvom det er en afgangfilmsprojekt, så forventer man ikke den høje kvalitet filmen har. Den er virkelig gennemført både på skuespillernes høje niveau, men også på både manuskript og instruktør er den i sin helt høje klasse.
 
 
Faktisk skulle man tro at det er en film, hvor det er en instruktør der har mange film bag sig. Med denne debut spillefilm på 90 minutter, så sætter Joey Moe barren højt for sine næste spillefilm han skal instruere.
 
Både lys og lyd passer perfekt igennem hele filmen og her kommer instruktørens store erfaring fra musikbranchen ham til gode, så det er en nydelse at se filmen.
 
 
Faktisk venter vi bare på at der kommer en 2'er til Ripple.
 
Temaet som Joey Moe tager op, er på en måde farligt med at protrættere true crime historier, hvis man ikke gør det rigtigt.
 
Joey Moe er kommet rigtigt godt fra det, samtidig med at han laver et plot, der ikke afsløres før lige til sidst, så man ikke kan gætte sig til hvad der sker til sidst.
 
Filmens eneste lille svaghed er den lidt langsomme start af handlingen, da den er en llle smule for langstrækt men det er en meget lille ting at kunne sætte fingerne på, når man kikker på hele filmen som helhed. Det er det eneste vi har kunnet finde at sætte fingerne på.
 
Hvis det var os der skulle være censor på afgangsfilmprojektet vil det udløse et 12-tal til Joey Moe for denne fantastiske film, der sætter tankerne igang om true crime. Et tema man normalt ikke tænker over i den almindelige hverdag.
 

FILMEN VISES I 14 DANSKE BIOGRAFER FRA DEN 14. MARTS

Kino 1&2 Tønder havde fået mulighed for at vise den som den første biograf i Danmark debut spillefilmen fra Joey Moe, og selv om det er en mindre biograf så er det en stor oplevelse at se filmen i KIno 1&2, hvor man har en god komfortable sæder og lyden er også i top.
Sæt Ripple - effekten i gang.
 
Torsdag den 22. februar 2024 havde filmen "Ripple" så danmarkspremiere, hvor filmen blev vist for første gang. Det var Kino 1&2, som fik æren, og der var 92 gæster med til de første visninger, hvor filmen blev vist i begge sale. 
 
Fra den 14. marts 2024 vises filmen igen i Kino 1&2, hvor den er på det store lærred igen. Derudover er der også 13 andre danske biografer, som også fra samme dag viser filmen. 
 
Inden filmen gik igang kunne borgere komme og få en autograf. En af dem turde ikke komme ind og få en autograf af sin store ideol, men Joey var frisk så han gik med ud til den holdende bil, hvor han skrev autografen. 
 
Før filmen gik igang fortalte den nye manuskriptforfatter om sin historie om hvorfor han var gået igang med den uddannelse, og om coronatiden. 
 
FOTO (C): Tøndernyt - foto må ikke kopieres uden tilladelse.
Image

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT